English   español  

Navegación por Autor García-Viguera, Cristina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 35 a 54 de 87 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess7-feb-2008Genotype and Harvest Time Influence the Phytochemical Quality of Fino Lemon Juice (Citrus limon (L.) Burm. F.) for Industrial UseGonzález-Molina, Elena CSIC; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessoct-2002Glucosinolates and vitamin C content in edible parts of broccoli florets after domesticVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess2007Health Benefits of Broccoli. Influence of Pre- and Post-Harvest Factors on Bioactive CompoundsLópez-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess10-abr-2003Health-Promoting Compounds in Broccoli as Influenced by Refrigerated Transport and Retail Sale PeriodVallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess16-dic-2003In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Broccoli Inflorescence Phenolic Compounds, Glucosinolates, and Vitamin CGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Pérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess3-mar-2002In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Pomegranate Juice Phenolic Compounds, Anthocyanins, and Vitamin CPérez-Vicente, Antonio; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccess15-feb-2019Industrial use of pepper (Capsicum annum L.) derived products: Technological benefits and biological advantagesBaenas, Nieves CSIC ORCID; Belovićb, M.; Ilic, Nebojsa; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo de revisión
openAccessfoods-08-00257-v2.pdf.jpg12-jul-2019Influence of cooking methods on glucosinolates and isothiocyanates content in novel cruciferous foodsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Marhuenda, Javier; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Zafrilla, Pilar; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
closedAccess9-ene-2008Influence of light on health-promoting phytochemicals of broccoli sproutsPérez-Balibrea, Santiago CSIC; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess23-mar-2004Influence of packaging material on pomegranate juice colour and bioactive compounds, during storageSerrano, P.; Pérez-Vicente, Antonio; Abellán, Pedro CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess2002Influence of storage temperature and ascorbic acid addition on pomegranate juicePérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martí, Nuriaartículo
openAccessConesa2021AgricWaterManag.pdf.jpg1-ene-2021Irrigation management practices in nectarine fruit quality at harvest and after cold storageConesa, María R.; Conejero Puente, Wenceslao CSIC ORCID CVN; Vera Muñoz, Juan CSIC ORCID ; Agulló, Vicente; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Ruiz Sánchez, M. Carmen CSIC ORCIDartículo
openAccesslecturaPDF.pdf.jpg2004La granada. Alimento rico en polifenoles antioxidantes y bajo en caloríasGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Pérez-Vicente, Antonioartículo
closedAccessmar-2008Leaf water balance mediated by aquaporins under salt stress and associated glucosinolate synthesis in broccoliLópez-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jul-2019Maqui berry (Aristotelia chilensis) extract improves memory and decreases oxidative stress in male rat brain exposed to ozoneBribiesca-Cruz, Iván; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gallardo, Juan Manuel; Segura-Uribe, Julia J.; Pinto-Almazán, R.; Guerra-Araiza, C.artículo
openAccessijms-17-00251.pdf.jpg18-feb-2016Metabolic Activity of Radish Sprouts Derived Isothiocyanates in Drosophila melanogasterBaenas, Nieves CSIC ORCID; Piegholdt, Stefanie; Schloesser, Anke; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Rimbach, Gerald; Wagner, Anika E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Metabolism and antiproliferative effects of sulforaphane and broccoli sprouts in human intestinal (Caco-2) and hepatic (HepG2) cellsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Medina, Sonia; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2012160232A1.pdf.jpg29-nov-2012Method for obtaining plasma membrane vesicles extracted from plants enriched in membrane transport proteins, and uses thereofCarvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCIDsolicitud de patente
openAccessfoods-13-00101-v2.pdf.jpg1-ene-2024Microwave Treatment vs. Conventional Pasteurization: The Effect on Phytochemical and Microbiological Quality for Citrus–Maqui BeveragesSalar, Francisco J.; Díaz-Morcillo, Alejandro; Fayos-Fernández, José; Monzó-Cabrera, Juan; Sánchez-Bravo, Paola; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Fernández, Pablo S. ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Periago, Paula Maríaartículo
openAccessMushroomsnotflavonoids.pdf.jpg2016Mushrooms do not contain flavonoidsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Pavo-Caballero, Cristina; Baeza, Esther; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Marin, Francisco R. CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo