Mostrando resultados 1 a 20 de 87
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 27-may-2014 | Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuni | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | nov-2010 | Acylated anthocyanins in broccoli sprouts | Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Pérez-Balibrea, Santiago CSIC; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-may-2001 | Analysis of phenolic compounds in Spanish Albrariño and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatography | Andrade, Paula B.; Oliveira, M. Beatriz; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 12-abr-2000 | Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuff | Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Anthocyanins | Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2014 | Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuni | Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-mar-2021 | Antinociceptive effects of maqui-berry (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz) | Agulló, Vicente; González-Trujano, María Eva; Hernández-León, Alberto; Estrada-Camarena, Erika; Pellicer, Francisco; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2006 | Are Root Hydraulic Conductivity Responses to Salinity Controlled by Aquaporins in Broccoli Plants? | López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 13-nov-2008 | Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant Beverage | García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; González-Molina, Elena CSIC | artículo |
closedAccess | | 23-abr-2008 | Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponics | Moreno, Diego A. CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2008 | Betalains in the era of global agri-food science, technology and nutritional health | Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gil, José I.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Beverages Based on Second Quality Citrus Fruits and Maqui Berry, a Source of Bioactive (Poly)phenols: Sorting Out Urine Metabolites upon a Longitudinal Study | Agulló, Vicente; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-jul-2021 | Biological effects of stevia, sucralose and sucrose in citrus-maqui juices on overweight subjects | Zafrilla, Pilar; Masoodi, Hedyeh; Cerdá, Begoña; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Villaño, Débora CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-jun-2022 | Brassica sprouts exposed to microplastics: Effects on phytochemical constituents | López-Belchi, María Dolores; Toro, María Trinidad; Riveros, Gustavo; Illanes, Marcelo; Noriega, Felipe; Schoebitz, Mauricio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | feb-2023 | Broccoli products supplemented beers provide a sustainable source of dietary sulforaphane | Abellán, Ángel; Zapata, Pedro J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Giménez, María José | artículo |
closedAccess | | 14-may-2003 | Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence Development | Vallejo, Fernando CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2006 | Chemical and biological characterisation of nutraceutical compounds of broccoli | Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-ene-2021 | Chicory (Cichorium intybus L.) as a food ingredient – Nutritional composition, bioactivity, safety, and health claims: A review | Perovic, Jelena; Tumbas Šaponjac, Vesna; Kojic, Jovana; Krulj, Jelena; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Brodoza-Solarov, Marija; Ilic, Nebojsa | artículo de revisión |
openAccess | | 14-jun-2023 | Ciceron 2.3 Bebidas saludables en la dieta mediterránea | García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSIC | vídeo |
closedAccess | | 4-may-2021 | Cocoa extract with high content of flavan 3-ols, procyanidins and methylxanthines | Acosta, Elly; Valencia-Gallego, Wilmar; Mazo-Rivas, Juan Camilo; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |