Mostrando resultados 12 a 31 de 55
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2011 | Efecto del consumo moderado del vino sobre la microbiota de la cavidad bucal | Tabasco, Raquel CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Effect of Flavan-3-ols on the adhesion of potential probiotic lactobacilli to intestinal cells | Bustos, Irene CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Effects of high hydrostatic pressure on atioxidant and anti-inflammatory activities in Mexican vigor and Spanish sanguinos prickly pears | Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Empleo de frutos de caqui e higo chumbo para el desarrollo de nuevos alimentos e ingredientes funcionales | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2013 | Empleo de la técnica MALDI-TOF/TOF para la identificación taxonómica bacteriana y la diferenciación de cepas productoras de bacteriocinas. | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Barroso, Elvira CSIC; Bustos, Irene CSIC; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Encapsulation of bioactives from prickly pear fruit (Opuntia ficus-indica) for healthier food applications: Improvement of bioaccessibility and bioactivity | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Guajardo-Flores, Daniel; Gómez-Maqueo, Andrea; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | Enhancement of anti-inflammatory and antioxidant activities of prickly pear fruits by high hydrostatic pressure: A chemical and microstructural approach | Gómez-Maqueo, Andrea; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Enzyme-assisted in situ supercritical fluid extraction of isorhamnetin conjugates from Opuntia ficus-indica (L.) Mill | Antunes-Ricardo, Marilena; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Gutiérrez-Uribe, Janet A.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Guajardo-Flores, Daniel | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2020 | Enzyme-assisted supercritical fluid extraction of antioxidant isorhamnetin conjugates from Opuntia ficus-indica (L.) Mill | Antunes-Ricardo, Marilena; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Gutiérrez-Uribe, Janet A.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Guajardo-Flores, Daniel | artículo |
openAccess | | 2011 | Estudio de la expresión de enzimas del metabolismo de aminoácidos en Lactococcus lactis | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | 2014 | Evaluación de la capacidad de adhesión de cepas de Lactobacillus plantarum con fenotipo de agregación | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Korany, Ahmed M.; Bustos, Irene CSIC; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Evaluación de la funcionalidad probiótica de una colección de cepas de Lactobacillus plantarum aisladas de leche cruda y quesos artesanales | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Bustos, Irene CSIC; Barroso, Elvira CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Evaluación de Lactobacillus plantarum para optimizar la biodisponibilidad de flavanonas de zumos cítricos | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Bustos, Irene CSIC; Barroso, Elvira CSIC; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomàs, Fiona CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Evaluación del potencial probiótico de bacterias lácticas de origen enológico | García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Expression in Lactococcus lactis of functional genes related to amino acid catabolism and cheese aroma formation is influenced by branched chain amino acids | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Expression of amino acid converting enzymes and production of volatile compounds by Lactococcus lactis IFPL953 | Gómez de Cadiñanos, Luz P.; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Fluorescent protein vectors for promoter analysis in lactic acid bacteria and Escherichia coli | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Fernández de Palencia, P. CSIC; Boden, Daniel; Wells, Jerry; Peláez, Carmen CSIC ; López García, Paloma CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Identification and characterization of glutamate dehydrogenase activity in wild Lactococcus lactis isolated from raw milk cheeses | Gómez de Cadiñanos, Luz P.; Peláez, Carmen CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Impact of high hydrostatic pressure and thermal treatment on the stability and bioaccessibility of carotenoid and carotenoid esters in astringent persimmon (Diospyros kaki Thunb, var. Rojo Brillante) | Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Gómez-Maqueo, Andrea; Fernández-López, Rebeca; Welti-Chanes, Jorge; García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | In vitro bioaccessibility of individual carotenoids from persimmon (Diospyros kaki, cv. Rojo Brillante) used as an ingredient in a model dairy food | García-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Nuño-Escobar, Beatriz; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |