English   español  

Navegación por Autor Gallardo, José Manuel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 119 a 138 de 195 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessMathematical_Modelling_Simulation_Thermal.pdf.jpg1993Mathematical modelling and simulation of the thermal processing of anisotropic and non-homogeneous conduction-heated canned foods: Application to canned tunaBanga, Julio R. CSIC ORCID ; Alonso, Antonio A. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
openAccessMetodos_generales_analisis.pdf.jpg1982Métodos generales de análisis utilizados en el examen del pescado y productos pesqueros con referencia a su alteraciónGallardo, José Manuel CSIC; Montemayor, María I. CSICartículo
openAccessMicrobial_activity.pdf.jpg2012Microbial activity inhibition in chilled mackerel (Scomber scombrus) by employment of an organic acid-Icing systemSanjuás, Minia; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessMolecular_characterization_2019.pdf.jpg2019Molecular characterization of B-cell epitopes for the major fish allergen, parvalbumin, by shotgun proteomics, protein-based bioinformatics and IgE-reactive approachesCarrera, Mónica CSIC ORCID ; González-Fernández, África; Magadán, Susana; Mateos, Jesús CSIC ORCID; Pedrós, Lelia; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess2011Molecular identification of the black tiger shrimp (Penaeus monodon), the white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) and the Indian white shrimp (Fenneropenaeus indicus) by PCR targeted to the 16S rRNA mtDNAPascoal, Ananías; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Ortea, Ignacio CSIC ORCID; Cepeda, Alberto; Gallardo, José Manuel CSIC; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Natural antioxidants for preserving quality of fatty fish productsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; González, M. Jesús CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Novel natural compounds from grape byproducts as inhibitors of rancidity in fish lipids and in frozen fatty fishPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessNovel_peptide_biomarker_2016.pdf.jpg2016Novel Peptide Biomarker Discovery for Detection and Identification of Bacterial Pathogens by LC-ESI-MS/MSCalo-Mata, Pilar CSIC; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Böhme, K.; Caamaño-Antelo, S.; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benitoartículo
closedAccess10-jul-2007De novo mass spectrometry sequencing and characterization of species-specific peptides from nucleoside diphosphate kinase B for the classification of commercial fish species belonging to the family MerlucciidaeCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Cañas, Benito; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess2007Nutritional composition and safety of Patagonotothenramsayi, a discard species from Patagonian ShelfGonzález, M. Jesús CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Brickle, Paul; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessOn-board_quality_preservation_megrim.pdf.jpg2006On-board quality preservation of megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) by a novel ozonised-slurry ice systemAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Losada, Vanesa CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Miranda, José M.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
closedAccess1991Optimization of the thermal processing of conduction-heated canned foods: Study of several objective functionsBanga, Julio R. CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Casares, J. J.artículo
openAccessOxidacion_acidos_grasos.pdf.jpg1980Oxidación de ácidos grasos procedentes de moluscos comestibles (vieira, almeja, berberecho y mejillón) durante su almacenamientoPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessPotential oregano.pdf.jpg2011Potential of oregano and thyme essential oils to inhibit lipid damage development during the refrigerated storage of different seafood productsAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Sanjuás, Minia; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Nine, Cristina CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICpóster de congreso
closedAccess1989Prediction of precooking times for albacore (Thunnus alalunga) by computer simulationPérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSICartículo
closedAccess25-feb-2005Preservation of the endogenous antioxidant system of fish muscle by grape polyphenols during frozen storagePazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; González, M. Jesús CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessLopez_Benito_Gallardo_1973.pdf.jpg1973El problema de enturbiamiento del líquido de gobierno en las conservas de crustáceos y moluscos al naturalLópez-Benito, Manuel; Gallardo, José Manuel CSICinforme técnico
openAccess2336862_A1.pdf.jpg16-abr-2010Procedimiento para la identificación de las especies comerciales de la Familia Merlucciidae, elementos necesarios y aplicacionesCarrera, Mónica CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Cañas, Benito; López-Ferrer, Daniel CSIC ORCID; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Barros, Lorena CSICsolicitud de patente
openAccess2336862_B1.pdf.jpg11-feb-2011Procedimiento para la identificación de las especies comerciales de la Familia Merlucciidae, elementos necesarios y aplicacionesCañas, Benito; Vázquez, Jesús CSIC ORCID CVN; Barros, Lorena CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; López-Ferrer, Daniel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Piñeiro, Carmen CSIC ORCIDpatente
openAccessES2363853A1.pdf.jpg17-ago-2011Procedimiento y kit para la identificación de las principales especies comerciales de langostinos y camaronesOrtea, Ignacio CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Barros, Lorena CSICsolicitud de patente