English   español  

Browsing by Author Gallardo, José Manuel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 145 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess1990Changes in volatile bases and trimethylamine oxide during the canning of albacore (Thunnus alalunga)Gallardo, José Manuel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Franco, José M. ; Aubourg, Santiago P. ; González Sotelo, Carmen artículo
openAccessCharacterization_partial_sequencing.pdf.jpg2001Characterization and partial sequencing of species-specific sarcoplasmic polypeptides from commercial hake species by mass spectrometry following two-dimensional electrophoresisPiñeiro, Carmen ; Vázquez, Jesús ; Marina, Anabel ; Barros-Velázquez, J. ; Gallardo, José Manuel artículo
closedAccess15-Jan-2009Chemical changes during farmed coho salmon (Oncorhynchus kisutch) canning: Effect of a preliminary chilled storageRodríguez, Alicia; Carriles, Nicolás; Gallardo, José Manuel ; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccess07570.pdf.jpg2009Chemical Changes in Chilled Farmed Salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of Previous High Pressure TreatmentRodríguez, Alicia; Ortega-Pérez, Inmaculada; Trigo, Marcos ; Sierra, Yohanina; Gallardo, José Manuel ; Tabilo-Munizaga, Gipsy; Pérez-Won, Mario; Aubourg, Santiago P. artículo
openAccessCoresterol_acidos_grasos.pdf.jpg1981Colesterol y ácidos grasos insaturados en moluscosGallardo, José Manuel ; Pastoriza, Laura ; González Fernández, Pilar artículo
openAccessproofs c0ay00457j.pdf.jpg2010Comparative analysis of protein extraction methods for the identification of seafood-borne pathogenic and spoilage bacteria by MALDI-TOF mass spectrometryBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, J. ; Gallardo, José Manuel ; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar artículo
closedAccess1992Comparison of six methylation methods on marine lipidsMedina, Isabel ; Aubourg, Santiago P. ; Gallardo, José Manuel ; Pérez Martín, Ricardo Isaac artículo
openAccessLopez_Benito_et_al_1974.pdf.jpg1974Contenido de estaño en conservas de mejillones en escabecheLópez-Benito, Manuel ; Gallardo, José Manuel ; Gil, Manuel informe técnico
openAccessGallardo_1978.pdf.jpg1978El contenido en hipoxantina como índice del grado de frescura del pescado y de los productos pesquerosGallardo, José Manuel informe técnico
closedAccess1999Decomposition of trimethylamine oxide during iced storage of blue whiting (Micromesistius poutassou)Rey-Mansilla, Mar; González Sotelo, Carmen ; Gallardo, José Manuel artículo
openAccessOxido_trimetilamina.pdf.jpg1982Descomposición del óxido de trimetilamina en faneca (Trisopterus luscus L.) durante su almacenamiento en refrigeración y congelaciónGallardo, José Manuel ; Montemayor, María I. artículo
openAccessDeterminacion_aminoacidos.pdf.jpg1979Determinación de aminoácidos en productos pesquerosGallardo, José Manuel ; Pastoriza, Laura ; López-Benito, Manuel artículo
openAccessBases_volatiles.pdf.jpg1979Determinación de bases volátiles en productos pesquerosGallardo, José Manuel ; López-Benito, Manuel ; Pastoriza, Laura ; González Fernández, Pilar artículo
openAccessHistidina_histamina.pdf.jpg1983Determinación de histidina e histamina por cromatografía bidimensional en capa fina y densitometríaGallardo, José Manuel ; Montemayor, María I. ; Pérez Martín, Ricardo Isaac artículo
closedAccess2010Determination of carbonyl compounds in fish species samples with solid-phase microextraction with on-fibre derivatizationIglesias Neira, Jacobo ; Gallardo, José Manuel ; Medina, Isabel artículo
closedAccess1997Determination of histamine by capillary zone electrophoresis using a low-pH phosphate buffer: Application in the analysis of fish and marine productsGallardo, José Manuel ; González Sotelo, Carmen ; Pérez Martín, Ricardo Isaac artículo
openAccessGeographical_Origin_Hake_2017.pdf.jpg2017Determination of the geographical origin of all commercial hake species by Stable Isotope Ratio (SIR) analysisCarrera, Mónica ; Gallardo, José Manuel artículo
closedAccess1989Determination of thermal conductivity, specific heat and thermal diffusivity of albacore (Thunnus alalunga)Pérez Martín, Ricardo Isaac ; Gallardo, José Manuel ; Banga, Julio R. ; Casares, J. J.artículo
openAccessDevelopment indirect actinin.pdf.jpg2008Development of an indirect α-actinin-based immunoassay for the evaluation of protein breakdown and quality loss in fish species subjected to different chilling methodsCarrera, Mónica ; Losada, Vanesa ; Gallardo, José Manuel ; Aubourg, Santiago P. ; Piñeiro, Carmen artículo
closedAccess2010Differential characterization of biogenic amine-producing bacteria involved in food poisoning using MALDI-TOF mass fingerprintingFernández-No, Inmaculada C.; Böhme, K.; Gallardo, José Manuel ; Barros-Velázquez, J. ; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar artículo