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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Edible films made from tuna-fish gelatin with antioxidant extracts of two different murta ecotypes leaves (Ugni molinae Turcz)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ihl, M.; Bifani, V.; Silva, A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessefectvinagret.pdf.jpg2022Efecto de la adición de nanopartículas de quitosano en la estabilidad, actividad antioxidante y digestibilidad lipídica de vinagretasAlemán, Ailén CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of a new vacuum leaching technology on the textural characteristics of sardine minceMendes, R.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-may-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of brine salting at different pHs on the functional properties of cod muscle proteins after subsequent dry saltingMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessEffectpressur.pdf.jpg2005Effect of chitosan and microbial transglutaminase on the gel forming ability of horse mackerel (Trachurus spp.) muscle under high pressureGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccesseffectsolution.pdf.jpg2019Effect of chitosan concentration on the rheological properties of acetic and lactic acid solutionsTovar, C. A.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2008Effect of different chemical compounds as coadjutants of 4-hexylresorcinol on the appearance of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) during chilled storageMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of freezing fish skins on molecular and rheological properties of extracted gelatinFernández Díaz, M. D.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of functional edible films and high pressure processing on microbial and oxidative spoilage in cold-smoked sardine (Sardina pilchardus)Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Giménez, B.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, l-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessEFFoSTeffect.pdf.jpg2005Effect of high pressure effect on proteolytic activity and gel-forming ability of minced sardine muscleHernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of microbial transglutaminase on the functional properties of megrim (Lepidorhombus boscii) skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Sarabia, Ana I.; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of natural compounds alternative to commercial antimelanosics on polyphenol oxidase activity and microbial growth in cultured prawns (Marsupenaeus tiger) during chilled storageLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of selective breeding on collagen properties of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Jacq, C.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Mørkøre, T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Effect of soaking with hydrogen peroxide and carbonate/bicarbonate buffer solutions on chemical composition and protein extractability of desalted codMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessefectolive.pdf.jpg2018Effect of the treatment of the olive tree (Olea europaea L.) on the phenolic content and antioxidant properties in olive fruitsBlanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Flores, Gema CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ruiz del Castillo, M. Luisa CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Effectiveness of onboard application of 4-hexylresorcinol in inhibiting melanosis in shrimp (Parapenaeus longirostris)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo