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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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openAccesswefta17 liposohake.pdf.jpg2017Behavior of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Behaviour of egg white and starch in gelation of sardine muscle (Sardina pilchardus)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Behaviour of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessbioabsoja.pdf.jpg2019Bioaccesibilidad y absorción intestinal in vitro de un extracto acuoso de hinojo marino (Crithmum maritimum) encapsulado en liposomas de fosfatidilcolina de sojaAlemán, Ailén CSIC ORCID; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Fernández de Palencia, P. CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-sep-2012Bioaccesibility of Green tea polyphenols incorporated into and edible agar film during simulated human digestionGiménez, Begoña CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessbioaccsalmon.pdf.jpg2019Bioaccessibility and antimicrobial properties of a shrimp demineralization extract blended with chitosan as wrapping material in ready-to-eat raw salmonGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Baccan, G. C.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessWEFTA17encapsul.pdf.jpg2017Bioactive and technological functionality of a lipid extract from shrimp (L. vanamei) cephalothoraxGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Baccan, G. C.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessbioactcephalo.pdf.jpg2018Bioactive and technological functionality of a lipid extract from shrimp (L. vannamei) cephalothoraxGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Baccan, G. C.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccessbioactivemethod.pdf.jpg2019Bioactive hydrolysate from alginate extraction by-product of Laminaria digitata. Encapsulation in liposomes and stabilization methodsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez García, Alba; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Guisado, Mª Jesús; Fernández de Palencia, P. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactividad de péptidos obtenidos a partir de hidrólisis enzimática de túnica de calamar gigante.Pérez-Santín, Efrén CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessBiodegradable_film.pdf.jpg2013Biodegradable films containing clove or citronella essential cils against the Mediterranean fruit fly ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae)Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Rabossi, Alejandro; Bochicchio, Pablo Alejandro; Moreno, Silvia; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Biodegradable gelatin-chitosan films incorporated with essential oils as antimicrobial agents for fish preservationGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLima-encapsulation.pdf.jpg2019Biological activity of hydrolysates from industrial by-products encapsulated in chitosan nanoparticlesOliveira Lima, Karina; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Fernández de Palencia, P. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Prentice, Carlos; Montero García, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological characteristics affect the quality of farmed atlantic salmon and smoked muscleGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Hurtado, O.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessboletin de investigacion ITP-paper.pdf.jpg2007Cambios químicos y estructurales en reestructurados inducidos por alta presión de músculo lavado de pescadoGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Hernández-Andrés, Aranzazu; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccesscarboxyhydro.pdf.jpg2019Carboxymethyl cellulose films containing nanoliposomes loaded with an angiotensin-converting enzyme inhibitory collagen hydrolysateMarín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessfiilm-caseinate-liposome.pdf.jpg2019Changes in structural integrity of sodium caseinate films by the addition of nanoliposomes encapsulating an active shrimp peptide fractionMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Mosquera, Mauricio CSIC; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterisation and tissue distribution of polyphenol oxidase of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris)Zamorano, Jaime; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Characteristics and functional properties of gelatin extracted from squid (Loligo vulgaris) skinAbdelmalek, Baha Eddine; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sila, Assaâd; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Ellouz-Chaabouni, Semia; Ayadi, Mohamed Ali; Bougatef, Aliartículo
openAccessjgomezFoodChem.pdf.jpg2017Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredientGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo