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Navegación por Autor Gómez Guillén, M. C.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005A 4-hexylresorcinol-based formulation to prevent melanosis and microbial growth in chilled tiger prawns (Marsupenaeus japonicus) from aquacultureMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessLiposomes-polylysine.pdf.jpg2016A novel functional wrapping design by complexation of ε-polylysine with liposomes entrapping bioactive peptidesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Mastrogiacomo, Ireta; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Ferrari, Begoña CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A state-of-the-art review on the elaboration of fish gelatin as bioactive packaging: Special emphasis on nanotechnology-based approachesHosseini, Seyed Fakhreddin; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessnanocompositefilm.pdf.jpg2018Active nanocomposite films based on soy proteins-montmorillonite- clove essential oil for the preservation of refrigerated bluefin tuna (Thunnus thynnus) filletsEcheverría, Ignacio; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessactividadquercetina.pdf.jpg2022Actividad antioxidante y digestibilidad lipídica de emulsiones de tipo Pickering de aceite de coco con nanopartículas de quitosano-quercetinaAlemán, Ailén CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Addition of hydrocolloids and non-muscle proteins to sardine (Sardina pilchardus) mince gels: Effect of salt concentrationGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessadditmuscle.pdf.jpg2002Addition of microbial transglutaminase and protease inhibitors to improve gel properties of frozen squid musclePérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-nov-2011Allerginicity of fish protein hydrolysates from fish wasteMosquera, Mauricio CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Baeza, M. Luisa; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez, Rosario CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Alternative fish species for cold-smoking processGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessantilipo.pdf.jpg2022Anti-inflammatory properties, bioaccessibility and Intestinal absorption of sea fennel (Crithmum maritimum) extract encapsulated in soy phosphatidylcholine liposomesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Marín, Daniel CSIC ORCID CVN; Fernández de Palencia, P. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessDaRochaAnti-flammatory.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory, antioxidant, and antimicrobial effects of underutilized fish protein hydrolysateDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Baccan, G. C.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Prentice, Carlosartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antimicrobial activity of composite edible films based on fish gelatin and chitosan incorporated with clove essential oilGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel pattiesBlocquel, Camille; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant and functional properties of gelatin hydrolysates obtained from skin of sole and squidGiménez, B.; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant film development from unrefined extracts of brown seaweeds Laminaria digitata and Ascophyllum nodosumBlanco Pascual, Nuria CSIC; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo