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Navegación por Autor Gómez Estaca, Joaquín

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Physico-chemical and film-forming properties of bovine-hide and tuna-skin gelatin: A comparative studyGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervationGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Comunian, T. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Favaro-Trindade, Carmen S.artículo
openAccessprotepraw.pdf.jpg2021Protein hydrolysis and glycosylation as strategies to produce bioactive ingredients from unmarketable prawnsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Albertos, Irene; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccessmarinedrugs-18-00406.pdf.jpg1-ago-2020Recent advances in astaxanthin micro/nanoencapsulation to improve its stability and functionality as a food ingredientMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Rheological evaluation of ethyl cellulose and beeswax oleogels as fat replacers in meat productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Role of sepiolite in the release of active compounds from gelatin-egg white filmsGiménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Shrimp (Litopenaeus vannamei) muscle proteins as source to develop edible filmsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessacidicpHs.pdf.jpg2023Structural, viscoelastic, and emulsifying properties of shrimp chitin nanowhisker dispersions as a function of acidic pHsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesstendensoste.pdf.jpg2019Tendencias en el desarrollo de análogos cárnicos sosteniblesGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014The effect of combined traditional and novel treatments on oxidative status of dolphinfish (Coryphaena hippurus) and sardine (Sardina pilchardus) muscle lipidsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesseffecfood.pdf.jpg2020The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foodsCofrades, Susana CSIC ORCID; Garcimartín, Alba; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessHP-shrimp.pdf.jpg2016The effect of high-pressure treatment on functional components of shrimp (Litopenaeus vannamei) cephalothoraxGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccesspre-print JGOMEZ_LWT 2020.pdf.jpg2020The effect of household storage and cooking practices on quality attributes of pork burgers formulated with PUFA- and curcumin-loaded oleogels as healthy fat substitutesGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccesssalmoncarpa.pdf.jpg2018The effect of the combined use of high pressure treatment and antimicrobial edible film on the quality of salmon carpaccioGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; López de Lacey, Ana M. CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016The potential of proteins for producing food packaging Materials: A reviewGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gavara, Rafael CSIC ORCID ; Catalá Moragrega, Ramón CSIC ORCID; Hernández Muñoz, Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessFBIO_2018_451_Revision 5_V0-1.pdf.jpgabr-2019Upgrading collagenous smooth hound by-products: Effect of hydrolysis conditions, in vitro gastrointestinal digestion and encapsulation on bioactive propertiesLajmi, Khouloud; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Hammamia, Mohamed; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccess2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessutilelaboracomu.pdf.jpg2018Utilización de emulsiones gelificadas en la elabaroción de productos cárnicos tipo pate más saludablesCofrades, Susana CSIC ORCID; Freire, María CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Bernal, Tamara; Saiz, Arancha CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDcomunicación de congreso