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Navegación por Autor Gómez Estaca, Joaquín

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Improvement of the antioxidant properties of squid skin gelatin films by the addition of hydrolysates from squid gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Incorporation of antioxidant borage extract into edible films based on sole skin gelatin or a commercial fish gelatinGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of frozen storage on aptitude of sardine and dolphinfish for cold smoking processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Influence of salt, smoke, and high pressure on growth of Listeria monocytogenes spoilage microflora in cold-smoked dolphinfish (Coryphaena hippurus)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessgels-10-00033-v2.pdf.jpgene-2024Influence of the Oil Structuring System on Lipid Hydrolysis and Bioaccessibility of Healthy Fatty Acids and CurcuminCofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Garcimartín, Alba; Macho-Gonzalez, Adrián; Benedí, Juana; Pintado, Tatiana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibilityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccessEFFOST17peli.pdf.jpg2017Multifunctional edible films from a green marine originGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessnuevatendealimen.pdf.jpg2021Nuevas tendencias en la producción y consumo alimentarioMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
openAccessobtainingcook.pdf.jpg2016Obtaining of functional components from cooked shrimp (Penaeus vannamei) by enzymatic hydrolysisKetnawa, Sunantha; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Benjakul, Soottawat; Rawdkuen, Saroatartículo
openAccessoninproce.pdf.jpg2017On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023On the valorization of coffee by-products: functionality of lignin from silverskin and parchment for nanoparticle productionGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Ibarra, David CSIC ORCID; Eugenio, María E.; García-Fuenteilla, Luisa; Martín-Sampedro, Raquel; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Oxidative stability, volatile components and polycyclic aromatic hydrocarbons of cold-smoked sardine (Sardina pilchardus) and dolphinfish (Coryphaena hippurus)Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Sopelana, P.; Guillen, M. D.artículo
openAccessFilm-gelatin-oregano-rosemary-CSIC.pdf.jpg2009Physical and chemical properties of tuna-skin and bovine-hide gelatin films with added aqueous oregano and rosemary extractsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2009Physico-chemical and film forming properties of giant squid (Dosidicus gigas) gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Physico-chemical and film-forming properties of bovine-hide and tuna-skin gelatin: A comparative studyGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Physico-chemical properties, stability, and potential food applications of shrimp lipid extract encapsulated by complex coacervationGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Comunian, T. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Favaro-Trindade, Carmen S.artículo
openAccessprotepraw.pdf.jpg2021Protein hydrolysis and glycosylation as strategies to produce bioactive ingredients from unmarketable prawnsGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Albertos, Irene; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccessmarinedrugs-18-00406.pdf.jpg1-ago-2020Recent advances in astaxanthin micro/nanoencapsulation to improve its stability and functionality as a food ingredientMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Rheological evaluation of ethyl cellulose and beeswax oleogels as fat replacers in meat productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Role of sepiolite in the release of active compounds from gelatin-egg white filmsGiménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo