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Navegación por Autor Fresno, José María

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Molecular study of Geotrichum strains isolated from Armada cheeseSacristán, Noelia; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Fernández, Elena CSIC; Fresno, José María; Tornadijo, M. E.; Castro, José Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptidomic study of Spanish blue cheese (Valdeón) and changes after simulated gastrointestinal digestionSánchez-Rivera, Laura CSIC; Diezhandino, Isabel; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Fresno, José María; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2019Production of sheep milk cheese with high γ-aminobutyric acid and ornithine concentration and with reduced biogenic amines level using autochthonous lactic acid bacteria strainsRenes, Erica; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríaartículo
openAccess1-s2.0-S0023643823002888-main.pdf.jpg15-abr-2023Technological and safety assessment of selected lactic acid bacteria for cheese starter cultures design: Enzymatic and antimicrobial activity, antibiotic resistance and biogenic amine productionAbarquero, Daniel; Bodelón, Raquel; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Fresno, José María; Renes, Erica; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Tornadijo, María Eugeniaartículo
openAccesstypefat.pdf.jpg2019The type of conserved forage for sheep feeding led to changes on the nutritional profile of cheese fatRenes, Erica; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Fernández, Domingo; Tornadijo, M. E.; Fresno, José Maríapóster de congreso