English   español  

Navegación por Autor Fitó, Montserrat

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 83 a 93 de 93 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccesssep-2010Reduction in systemic and VLDL triacylglycerol concentration after a 3-month Mediterranean-style diet in high-cardiovascular-risk subjectsPerona, Javier S. CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Fitó, Montserrat; Cabello-Moruno, Rosana CSIC; Arós, Fernando; Corella, Dolores; Ros, Emilio; García, María; Estruch, Ramón; Martínez-González, Miguel Ángel; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC artículo
openAccessRelationship_Sanchez_PV_Art2020.pdf.jpgdic-2020Relationship between olive oil consumption and ankle-brachial pressure index in a population at high cardiovascular riskSánchez-Quesada, Cristina; Toledo, Estefanía; González-Mata, Guadalupe; Ramos-Ballesta, Maria Isabel; Peis, José Ignacio; Martínez-González, Miguel Ángel; Salas-Salvadó, Jordi; Corella, Dolores; Fitó, Montserrat; Romaguera, Dora; Vioque, Jesús; Alonso-Gómez, Ángel M.; Wärnberg, Julia CSIC ORCID; Martínez, J. Alfredo; Serra-Majem, Luís; Estruch, Ramón; Tinahones, Francisco J.; Lapetra, José; Pintó, Xavier; Tur, Josep A.; Garcia-Rios, Antonio; Cano-Ibáñez, Naomi; Matía-Martín, Pilar; Daimiel, Lidia; Sánchez-Rodríguez, Rubén; Vidal, Josep; Vázquez, Clotilde; Ros, Emilio; Hernández-Alonso, Pablo; Barragán, Rocío; Muñoz-Martínez, Julia; López, Meritxell; González-Palacios, Sandra; Vaquero-Luna, Jessica; Crespo-Oliva, Edelys; Zulet, M. Ángeles; Díaz-González, Vanessa; Casas, Rosa; Fernandez-Garcia, José Carlos; Santos-Lozano, José Manuel; Galera, Ana; Ripoll-Vera, Tomás; Buil-Cosiales, Pilar; Canudas, Silvia CSIC ORCID; Martínez-Lacruz, Raúl; Pérez-Vega, Karla-Alejandra; Ríos, Ángel; Lloret-Macián, Rosario; Moreno-Rodríguez, Anai; Ruiz-Canela, Miguel; Babio, Nancy; Zomeño Fajardo, Maria Dolores; Gaforio, José Juanartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Response to Letter Regarding Article, >extravirgin Olive Oil Consumption Reduces Risk of Atrial Fibrillation: The PREDIMED (Prevención con Dieta Mediterránea) Trial>Martínez-González, Miguel Ángel; Toledo, E.; Arós, Fernando; Fiol, Miquel; Corella, D.; Salas-Salvadó, Jordi; Ros, E.; Covas, María Isabel; Fernández-Crehuet, Joaquín; Lapetra, José; Munoz, M.A.; Fitó, Montserrat; Serra-Majem, L.; Pintó, Xavier; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Sorli, J.V.; Babio, N.; Buil-Cosiales, P.; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Estruch, R.; Alonso, A.artículo
openAccessjournal.pone.0218533.pdf.jpg27-jun-2019Role of HDL function and LDL atherogenicity on cardiovascular risk: A comprehensive examinationHernáez, Álvaro; Soria-Florido, María Trinidad; Schröder, Helmut; Ros, Emilio; Pintó, Xavier; Estruch, Ramón; Salas-Salvadó, Jordi; Corella, Dolores; Arós, Fernando; Serra-Majem, Lluis; Martínez-González, Miguel Ángel; Fiol, Miquel; Lapetra, José; Elosua, Roberto; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Fitó, Montserratartículo
closedAccess2010Synthesis of Fatty Acid Amides of Catechol Metabolites that Exhibit Antiobesity PropertiesAlmeida Cotrim, Bruno CSIC; Joglar Tamargo, Jesús CSIC ORCID; Luque Rojas, María Jesús; Decara del Olmo, Juan Manuel; Bermúdez-Silva, Francisco Javier; Macías-González, Manuel; Fitó, Montserrat; Romero-Cuevas, Miguel; Farré, Magí; Covas, María Isabel; Rodríguez de Fonseca, Fernando; Torre, Rafael de laartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2019The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlespóster de congreso
openAccessBMC_Complem_Alternative_Med_2016_V16_Art404.pdf.jpg22-oct-2016The NUTRAOLEOUM Study, a randomized controlled trial, for achieving nutritional added value for olive oilsBiel, Sara; Mesa, M. Dolores; Torre, Rafael de la; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Fernández-Navarro, José Ramón; Fitó, Montserrat; Sánchez Rodríguez, Estefanía; Rosa, Carmen; Marchal, Rosa; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Expósito, Manuela; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Calleja, Miguel Ángel; Covas, María Isabelartículo
closedAccess1-jun-2011Validation of a short screener for assessing Mediterranean Diet adherence among adult Spanish men and womenSchröder, Helmut; Fitó, Montserrat; Estruch, Ramón; Martínez-González, Miguel Ángel; Corella, Dolores; Salas-Salvadó, Jordi; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Ros, Emilio; Salaverría, Itziar; Fiol, Miquel; Lapetra, José; Vinyoles, Ernest; Gómez-Gracia, Enrique; Lahoz, Carlos; Serra-Majem, Lluís; Pintó, Xavier; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Covas, María Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2021Validity of the energy-restricted Mediterranean Diet Adherence ScreenerSchröder, Helmut; Zomeño Fajardo, Maria Dolores; Martínez-González, Miguel Ángel; Salas-Salvadó, Jordi; Corella, Dolores; Vioque, Jesús; Romaguera, Dora; Martínez, J. Alfredo; Tinahones, Francisco J.; López-Miranda, José; Estruch, Ramón; Bueno-Cavanillas, Aurora; Alonso-Gómez, Ángel M.; Tur, Josep A.; Wärnberg, Julia CSIC ORCID; Serra-Majem, Luís; Martín, Vicente; Vázquez, Clotilde; Lapetra, José; Pintó, Xavier; Vidal, Josep; Daimiel, Lidia; Gaforio, José Juan; Matía-Martín, Pilar; Ros, Emilio; Lassale, Camille; Ruiz-Canela, Miguel; Babio, Nancy; Sorlí, Jose V.; García-Arellano, Ana; Díaz-López, Andrés; Fitó, Montserrat; Castañer, Olgaartículo
openAccessnutrients-11-02039-v2.pdf.jpg1-sep-2019Virgin olive oil and health: summary of the III International Conference on Virgin Olive Oil and Health Consensus Report, JAEN (Spain) 2018Gaforio, José Juan; Visioli, Francesco; Alarcón-de-la-Lastra, Catalina; Castañer, Olga; Delgado-Rodríguez, Miguel; Fitó, Montserrat; Hernández, Antonio F.; Huertas, Jesús R.; Martínez-González, Miguel Ángel; Menéndez, Javier A.; Osada, Jesús; Papadaki, Angeliki; Parrón, Tesifón; Pereira, Jorge E.; Rosillo, María Ángeles CSIC ORCID; Sánchez-Quesada, Cristina; Schwingshackl, Lukas; Toledo, Estefanía; Tsatsakis, Aristidis M.artículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Fern ndez‐Castillejo - Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome.pdf.jpgmay-2021Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF studyFernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosaartículo