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Navegación por Autor Fernández-Zurbano, Purificación

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFormation_accumulation.pdf.jpg14-feb-2018Formation and accumulation of acetaldehyde and strecker aldehydes during red wine oxidationBueno, Mónica CSIC ORCID ; Marrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodologyFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Valentin, Dominique; Astrain, Jesús; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessbeverages-09-00085-v2.pdf.jpg11-oct-2023Identification of Sensory and Voltammetric Markers of Regional Typicality: Tempranillo Rioja Wines as a Case StudySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Losifidis, Achilleas; González Hernández, Marivel CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiqueartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Key changes in wine aroma active compounds during bottle storage of Spanish red wines under different oxygen levelsFerreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621021749-main.pdf.jpg1-mar-2022Modeling grape taste and mouthfeel from chemical compositionFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Perenzoni, Daniele; Arapitsas, Panagiotis; Mattivi, Fulvio; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2019Modelling wine astringency from its chemical composition using machine learning algorithmsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Romero, Miguel; Pascual, Darío; Díaz Viñolas, David CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessMultidimensional representation of wine drinking experience.pdf.jpgjun-2022Multidimensional representation of wine drinking experience: Effects of the level of consumers’ expertise and involvementOyinseye, Peter CSIC; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Saldaña, Erick; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessJ Sci Food Agric - 2023 - S enz‐Navajas - Natural versus conventional production of Spanish white wines  an exploratory.pdf.jpg31-ene-2023Natural versus conventional production of Spanish white wines: an exploratory studySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Novel contribution to the study of mouth-feel properties in winesFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2017Oxygen and SO2 consumption rates in white and rosé wines: relationship with and effects on wine chemical compositionCarrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-dic-2015Oxygen Consumption by Red Wines. Part I: Consumption Rates, Relationship with Chemical Composition, and Role of SO2Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ugliano, Maurizio; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-dic-2015Oxygen Consumption by Red Wines. Part II: Differential Effects on Color and Chemical Composition Caused by Oxygen Taken in Different Sulfur Dioxide-Related Oxidation ContextsCarrascón, Vanesa; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Pigment composition and color parameters of commercial Spanish red wine samples: Linkage to quality perceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019PLS-SEM models for aroma, taste and mouthfeel descriptors of ultra premium winesLiu, Shuyan; Winkler, Manfred; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ruiz Vega, Agustín; Dizy, Martacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Óscar G.; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
openAccess2011PRUEBAS COMPARATIVAS SOBRE LA FERMENTACIÓN CON DOS CEPAS DE LEVADURAS EN UVAS VARIEDAD TEMPRANILLO Y VIURA TRATADAS CON PIRIMETANIL.Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo