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Navegación por Autor Fernández-García, Estrella

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1994Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milkFernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme accelerated ripening of Spanish hard cheeseFernández-García, Estrella CSIC; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Evolution of the microbiological and biochemical characteristics of Afuega'l Pitu cheese during ripeningCuesta, Paloma; Fernández-García, Estrella CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Formation of volatile compounds by wild Lactococcus lactis strains isolated from raw ewes’ milk cheeseMorales, Pilar CSIC ORCID; Fernández-García, Estrella CSIC; Gaya, P.; Núñez, Manuelartículo
closedAccessjul-2006Free fatty acids in model cheeses made with a Micrococcus sp. INIA 528 milk culture or with a high enzymatic activity curd of this strainMorales, Pilar CSIC ORCID; Calzada, Javier CSIC ORCID; Fernández-García, Estrella CSIC; Núñez, Manuelartículo
closedAccessnov-2001Hydrolysis of caseins and formation of hydrophilic and hydrophobic peptides by wild Lactococcus lactis strains isolated from raw ewes’ milk cheeseMorales, Pilar CSIC ORCID; Fernández-García, Estrella CSIC; Gaya, P.; Medina, Milagros CSIC ORCID; Núñez, Manuelartículo
closedAccess7-jul-2005Production of Volatile Compounds in Cheese by Pseudomonas fragi Strains of Dairy OriginMorales, Pilar CSIC ORCID; Fernández-García, Estrella CSIC; Núñez, Manuelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-1991Proteolytic activity of two commercial proteinases from Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis on ovine and bovine caseinsLópez-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Fernández-García, Estrella CSIC; Olano, Agustín CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-1994The Use of Lipolytic and Proteolytic Enzymes in the Manufacture of Manchego Type Cheese from Ovine and Bovine MilkFernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessmar-2004Volatile compounds produced in cheese by Enterobacteriaceae strains of dairy originMorales, Pilar CSIC ORCID; Feliú, I.; Fernández-García, Estrella CSIC; Núñez, Manuelartículo
closedAccess2005Volatile compounds produced in cheese by pseudomonas strains of dairy origin belonging to six different speciesMorales, Pilar CSIC ORCID; Fernández-García, Estrella CSIC; Núñez, Manuelartículo