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Navegación por Autor Fernández, Cristina

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessABL_Fernández C._2017.pdf.jpgjun-2017Reconstruction of cytotoxic bacterial protein assemblies in lipid vesiclesFernández, Cristina CSIC; Rivas, Germán CSIC ORCID CVN ; Giraldo, R. CSIC ORCID; Jiménez, Mercedes CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Rehabilitation of forest soils affected by wildfiresDíaz-Raviña, Montserrat CSIC ORCID; Fontúrbel Lliteras, Mª Teresa; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSICcapítulo de libro
openAccessreladryeye.pdf.jpg2007Relation between corneal innervation with confocal microscopy and corneal sensitivity with noncontact esthesiometry in patients with dry eyeBenítez-del-Castillo, José M.; Acosta, M. Carmen CSIC ORCID; Wassfi, Mohamed A.; Díaz-Valle, David; Gegúndez, José A.; Fernández, Cristina CSIC; García-Sánchez, Julianartículo
openAccess2015_08_ippwp_caparros_et_al.pdf.jpgnov-2015Renta total social y capital georreferenciados de los ecosistemas forestales de AndalucíaCaparrós Gass, Alejandro CSIC ORCID ; Campos Palacín, Pablo CSIC ; Oviedo Pro, José Luis CSIC ORCID; Ovando Pol, Paola CSIC ORCID ; Álvarez Farizo, Begoña CSIC ORCID; Díaz Balteiro, Luis; Montero González, Gregorio; Carranza, Juan; Beguería, Santiago CSIC ORCID ; Díaz Esteban, Mario CSIC ORCID ; Herruzo Martínez, Antonio Casemiro; Martínez-Peña, Fernando; Soliño, Mario CSIC ORCID; Álvarez, Alejandro CSIC; Martínez-Jauregui, María; Pasalodos-Tato, María; de Frutos, Pablo; Aldea, Jorge CSIC ORCID CVN ; Almazán Riballo, Eloy CSIC; Concepción, Elena D. CSIC ORCID CVN; Mesa, Bruno CSIC; Romero, Carlos CSIC ORCID; Serrano-Notivoli, Roberto CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Torres-Porras, Jerónimodocumento de trabajo
openAccessPrion_Giraldo_2016.pdf.jpg4-abr-2016RepA-WH1 prionoid: Clues from bacteria on factors governing phase transitions in amyloidogenesisGiraldo, R. CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSIC; Moreno-del Álamo, María CSIC ORCID ; Molina-García, Laura CSIC ORCID; Revilla-García, Aída CSIC; Sánchez-Martínez, María Cruz CSIC; Giménez-Abián, Juan F. CSIC ; Moreno Díaz de la Espina, Susana CSIC ORCID artículo
openAccesssrep_Giraldo_2016.pdf.jpg17-mar-2016RepA-WH1, the agent of an amyloid proteinopathy in bacteria, builds oligomeric pores through lipid vesiclesFernández, Cristina CSIC; Núñez-Ramírez, Rafael CSIC ; Jiménez, Mercedes CSIC ORCID ; Rivas, Germán CSIC ORCID CVN ; Giraldo, R. CSIC ORCIDartículo
openAccessReprocessing_effect_on_the_quality_of_domestically....pdf.jpg2004Reprocessing effect on the quality of domestically cooked (boiled/stir-fried) frozen vegetablesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Luna, Pilar CSIC ORCID; Fernández, Cristina CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Rheological behaviour and functionality of inulin-extra virgin olive oil-based mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Rheological behaviour of fresh and frozen potato puree in steady and dynamic shear at different temperaturesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Sensory and texture properties of mashed potato incorporated with inulin and olive oil blendsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Some Objective Instrumental Methods for Evaluating the Texture of Solid Potato Tissue (Solanum tuberosum L.Canet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Steady shear and yield stress data of fresh and frozen/thawed mashed potatoes: Effect of biopolymers additionFernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccessTexture_of_extra_virgin.pdf.jpg2011TEXTURE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL-ENRICHED MASHED POTATOES: SENSORY, INSTRUMENTAL AND STRUCTURAL RELATIONSHIPSÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
openAccess2009The effect of long-term frozen storage on the quality of frozen and thawed mashed potatoes with added cryoprotectant mixturesFernández, Cristina CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessThe_effect_of_low_temperature.pdf.jpg2006The effect of low-temperature blanching on the quality of fresh and frozen/thawed mashed potatoesFernández, Cristina CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005The effect of sample temperature on instrumental and sensory properties of mashed potato productsCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Tortosa, M. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007The effect of temperature, geometry, gap and surface friction on oscillatory rheological properties of mashed potatoesÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Fernández, Cristina CSICartículo
openAccessenrichcharact.pdf.jpg2017The enrichment of mashed potatoes with extra virgin olive oil: the effects on textural, physical, structural and sensory characteristicsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fernández, Cristina CSICcapítulo de libro
closedAccessene-2011Viscoelasticity and microstructure of inulin-enriched mashed potatoes: Influence of freezing and cryoprotectantsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Solas, M. Teresa; Canet, Wenceslao CSICartículo