English   español  

Navegación por Autor Esteban-Fernández, Adelaida

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 26 a 45 de 53 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019In vitro beneficial effects of Streptococcus dentisani as potential oral probiotic for periodontal diseasesEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ferrer, María D. CSIC; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; López-López, Arantxa CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mira, Alexartículo
openAccessinhibiprobio.pdf.jpg2018Inhibition of oral pathogens adhesion to human gingival fibroblasts by wine polyphenols alone and in combination with an oral probioticEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Ferrer, María D. CSIC; Mira, Alex; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-25-01701-v2.pdf.jpg8-abr-2020Interactions among odorants, phenolic compounds, and oral components and their effects on wine aroma volatilityPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessPaper_intraoralSPME_submitted.pdf.jpg2016Intra-oral adsorption and release of aroma compounds following in-mouth wine exposureEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessliberación intraoral de aroma.pdf.jpg2015La exposición de la cavidad oral a vinos de diferente composición no volátil cambia la composición de la saliva y afecta a la liberación intraoral de aroma en condiciones in vivoEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2015La exposición de la cavidad oral a vinos de diferente composición no volátil cambia la composición de la saliva y afecta a la liberación intraoral de aroma en condiciones in vivoEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessmetaboloco.pdf.jpg2020Metabolome-based clustering after moderate wine consumptionEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ibáñez, Clara CSIC; Simó, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
molecules-22-00189.pdf.jpg24-ene-2017Microbial contribution to wine aroma and its intended use for wine quality improvementBelda, Ignacio; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Santos, Antonio; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID 
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Neuroprotective effects in human SH-SY5H neuroblastoma cells of selected microbial-derived phenolic metabolites and aroma compounds from wineEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccessNeuroprotective Effects of Selected Microbial-Derived.pdf.jpg14-mar-2017Neuroprotective Effects of Selected Microbial-Derived Phenolic Metabolites and Aroma Compounds from Wine in Human SH-SY5Y Neuroblastoma Cells and Their Putative Mechanisms of ActionEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rendeiro, C.; Spencer, J. P. E.; Coso, D. Gigorro del; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Polifenoles del vino y el probiótico oral Streptococcus dentisani frente a enfermedades periodontalesEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Zorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Ferrer, María D. CSIC; Mira, Alex; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesspolifenolperiodon.pdf.jpg2018Polifenoles del vino y probióticos orales frente a bacterias causantes de caries dental y periodontitisZorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ferrer, María D. CSIC; Mira, Alex; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Potencial sinergismo a nivel intestinal entre polifenoles del vino y determinadas cepas probióticasGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Probiotic properties of wine lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016¿Pueden los probióticos favorecer el metabolismo de los polifenoles de la dieta?González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Reciprocal beneficial effects between wine polyphenols and probiotics: an exploratory studyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Fernández-Díaz, Marta; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of oral mucosa on aroma release and aroma persistence after wine intakeEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessbeverages-02-00027.pdf.jpg5-oct-2016Some contributions to the study of oenological lactic acid bacteria through their interaction with polyphenolsGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Supplementation with grape pomace in healthy women: Changes in biochemical parameters, gut microbiota and related metabolic biomarkersGil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Salazar, Nuria CSIC ORCID; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Martín Gómez, Laura; García Bermejo, María Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo