English   español  

Navegación por Autor Espinosa-Martos, Irene

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 13 de 13 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014El consumo moderado de vino tinto puede modular la respuesta inmune intestinal restableciendo los niveles de marcadores de inflamación en hecesMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Galactooligosacaridos de la soja. Potencial como ingrediente en nuevos alimentos funcionalesEspinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesshighcomposi.pdf.jpg2021High-temperature short-time and holder pasteurization of donor milk: Impact on milk compositionEscuder-Vieco, Diana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Irene; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Serrano, José C. E.; Fernández, Leónides; Pallás-Alonso, Carmen Rosaartículo
openAccesshighbanmilk.pdf.jpg2018High-temperature short-time pasteurization system for donor milk in a human milk bank settingEscuder-Vieco, Diana; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Siegfried, Pablo; Pallás-Alonso, Carmen Rosa; Fernández, Leónidesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Indigestible fraction of okara from soybean: Composition, physicochemical properties and in vitro fermentability by pure cultures of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidumEspinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Low Molecular Weight Carbohydrates in Foods Usually Consumed in SpainEspinosa-Martos, Irene; Rico, E., Rupérez, P.artículo
nutrients-10-01481.pdf.jpg11-oct-2018Microbiota and derived parameters in fecal samples of infants with non-IgE cow’s milk protein allergy under a restricted dietDíaz, María CSIC ORCID; Guadamuro, Lucía CSIC; Espinosa-Martos, Irene; Mancabelli, Leonardo; Jiménez, Santiago; Molinos-Norniella, Cristina; Pérez-Solis, David; Milani, Christian; Ventura, Marco; Bousoño, Carlos; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Díaz Martín, Juan José; Delgado, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Milk and blood biomarkers associated to the clinical efficacy of a probiotic for the treatment of mastitisEspinosa-Martos, Irene; Jiménez, Esther; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Manzano, Susana; Fernández, Leónides; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Moderate consumption of red wine can modulate human intestinal inflammatory responseMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Moderate consumption of red wine modulates intestinal inflammation response as measured in human faecesMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnutrients-11-00476.pdf.jpg24-feb-2019Reply: “Letter to the editor Re: Diaz M., et al. Nutrients 2018, 10, 1481”Díaz, María CSIC ORCID; Guadamuro, Lucía CSIC; Espinosa-Martos, Irene; Mancabelli, Leonardo; Jiménez, Santiago; Molinos-Norniella, Cristina; Pérez-Solis, David; Milani, Christian; Ventura, Marco; Bousoño, Carlos; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Díaz Martín, Juan José; Delgado, Susana CSIC ORCID; Rodríguez, Juan M.artículo