English   español  

Navegación por Autor Corzo-Martínez, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 32 a 46 de 46 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Lipase catalyzed glycerolysis of ratfish liver oil at stirred tank basket reactor: A kinetic approachArranz-Martínez, Pablo CSIC ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Lipase-catalyzed butanolysis of Echium oil for the selective enrichment in gamma-linolenic and stearidonic acidsCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; López, Eduardo; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Ortego, Elena; Olaya, Erika; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
openAccessMaillard-type glycoconjugates.pdf.jpg2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCIDartículo
openAccessOligosabioacCYTED.pdf.jpg2013Obtención y caracterización de nuevos oligosacáridos bioactivos a partir de permeados de suero de queseríaMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPresence monodigalactoligosacharideUHT.pdf.jpg2012Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy productsRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Production of a bioactive lipid-based delivery system from ratfish liver oil by enzymatic glycerolysisCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Arranz-Martínez, Pablo CSIC ; Menéndez López, Nuria; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Revalorización de un alperujo de oliva mediante extracción supercrítica en celda agitadaArranz-Martínez, Pablo CSIC ; Barroso, Elvira CSIC; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of pyridoxamine in the formation of the amadori/heyns compounds and aggregates during the glycation of β-lactoglobulin with galactose and tagatoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Stearidonic acid concentration by urea complexation from Echium oilVázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Ortego, Elena; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Structural characterization of bovine β-lactoglobulin-galactose/ tagatose maillard complexes by electrophoretic, chromatographic, and spectroscopic methodsCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessoryzaebeta.pdf.jpg2016Synthesis of oligosaccharides derived from lactulose (OsLu) using soluble and immobilized Aspergillus oryzae β-galactosidaseCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Irazoqui, Gabriela; Giacomini, Cecilia; Batista-Viera, Francisco; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccesssynthesisprebioticarbohydrate.pdf.jpg2013Synthesis of prebiotic carbohydrates derived from cheese whey permeate by a combined process of isomerisation and transgalactosylationCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Copoví, Paula CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessTofuwhey.pdf.jpg2016Tofu whey permeate is an efficient source to enzymatically produce prebiotic fructooligosaccharides and novel fructosylated α-galactosidesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; García-Campos, Gema CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesscheese_tofu_whey_Corzo.PDF.jpg25-sep-2015Valorization of cheese and tofu whey through enzymatic synthesis of lactosucroseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Luscher, Alice; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo