English   español  

Navegación por Autor Corzo-Martínez, Marta

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 8 a 27 de 46 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessGLICOSILADAS VÍA REACCIÓN DE MAILLARD.pdf.jpg2011Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCIDtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgene-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Harte, Federico M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharidesSanz, M. Luz CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Chromatography - ApplicationsRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Desarrollo de vehículos lipídicos bioactivos basados en alquilglicerolesArranz-Martínez, Pablo CSIC ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessglycationlimitedhydrolysis.pdf.jpg2017Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, Cecilioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgnov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of milk protein glycation.pdf.jpg2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Ávila, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin with galactoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of ultrasound on glucose-lysine complexes obtained via Maillard reactionCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Enhanced foaming and emulsifying properties of high-pressure-jet-processed skim milkHettiarachchi, Charith A.; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Mohan, Maneesha S.; Harte, Federico M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Estudio de la toxicidad aguda del caseinato sódico galactosilado vía reacción de MaillardCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessimpacprocess.pdf.jpg2017Impact of high-intensity ultrasound on protein structure and functionality during food processingCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessMaillard reaction.pdf.jpg2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic mediaCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso