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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2011 | Caracterización, funcionalidad tecnológica y bioactividad de proteínas lácteas glicosiladas vía reacción de Maillard | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | 2006 | Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storage | Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2010 | Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextran | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Harte, Federico M. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharides | Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetables | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2010 | Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power Ultrasound | Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Chromatography - Applications | Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2016 | Desarrollo de vehículos lipídicos bioactivos basados en alquilgliceroles | Arranz-Martínez, Pablo CSIC ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Vázquez de Frutos, Luis CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Torres, Carlos F. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, Cecilio | artículo |
closedAccess | | ene-2011 | Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasound | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2010 | Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulin | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteria | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Ávila, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2009 | Effect of pyridoxamine on the glycation via maillard reaction of bovine β-lactoglobulin
with galactose | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrot | Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Effect of ultrasound on glucose-lysine complexes obtained via Maillard reaction | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Enhanced foaming and emulsifying properties of high-pressure-jet-processed skim milk | Hettiarachchi, Charith A.; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Mohan, Maneesha S.; Harte, Federico M. | artículo |
closedAccess | | 2014 | Estudio de la toxicidad aguda del caseinato sódico galactosilado vía reacción de Maillard | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Anadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2017 | Impact of high-intensity ultrasound on protein structure and functionality during food processing | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2014 | Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugates | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic media | Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID | póster de congreso |