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Navegación por Autor Chaya, Carolina

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessProp_REVIsed(II).pdf.jpg2014Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of winesAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessindividtastin.pdf.jpg2019Individual differences and effect of phenolic compounds in the immediate and prolonged in-mouth aroma release and retronasal aroma intensity during wine tastingPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessInsightasting.pdf.jpg2022Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tastingPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2022Insights on the effect of age and gender on in-mouth volatile release during wine tasting: Appendix A. Supplementary materialPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID dataset
openAccesssustainability-15-09407.pdf.jpg12-jun-2023Mechanical and Sensory Properties of Pulse Gels in the Development of New Plant Based FoodMoussaoui, Djemaa; González Velasco, Mónica CSIC; Rizo, Arantxa; Chaya, Carolina; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessrelaconsumvino.pdf.jpg2022Relación entre las diferencias en la composición de la saliva asociadas a factores biológicos con la percepción del aroma, la aceptabilidad y la respuesta emocional del consumidor de vinoCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessrelatintak.pdf.jpg2018Relationship between interindividual differences on saliva composition and temporal perception of aromatic stimuli during wine intakeCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessunderconsum.pdf.jpg2022Understanding if differences in salivary flow rate and total protein content triggered by biological factors (sex and age) affect aroma perception and the hedonic and emotional response of wine consumersCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo