English   español  

Navegación por Autor Cert, Arturo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 14 a 31 de 31 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess26-ene-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Evaluation of virgin olive oil bitterness by quantification of secoiridoid derivativesMateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessMoreda.pdf.jpg30-jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Lipophilic hydroxytyrosyl esters. Antioxidant activity in lipid matrices and biological systemsTrujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Collantes de Teran, Laura; Espartero, José L.; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Jover, Maria; Alcudia-González, Felipe; Bautista Lorite, Juan; Cert, Arturo CSIC; Parrado, Juanartículo
openAccessLow boiling-point compounds.pdf.jpg1979Low boiling-point compounds produced by pyrolysis of fungal melanins and model phenolic polymersSáiz-Jiménez, Cesáreo CSIC ORCID ; Martín Martínez, Francisco; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessWO2012042080A1.pdf.jpg5-abr-2012Method for producing oils and fats with a high antioxidant contentCert, Arturo CSIC; Romero-Segura, Ana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Alcudia-González, Felipe; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Marianasolicitud de patente
openAccessWO2004005237A1.pdf.jpg15-ene-2004Method of preparing hydroxytrosol esters, esters tyhus obtained adn use os same.Alcudia-González, Felipe; Cert, Arturo CSIC; Espartero, José L.; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Trujillo Pérez-Lanzac, Marianapatente
openAccess466.pdf.jpg30-dic-2000Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trialCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008New lipophilic tyrosyl esters. Comparative antioxidant evaluation with hydroxytyrosyl estersMateos, Raquel CSIC ORCID ; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Pereira-Caro, Gema; Madrona, Andrés CSIC ORCID; Cert, Arturo CSIC; Espartero, José L.artículo
openAccessES2387590A1.pdf.jpg26-sep-2012Procedimiento de obtención de aceites o grasas con alto contenido antioxidanteCert, Arturo CSIC; Romero-Segura, Ana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Alcudia-González, Felipe; Espartero, José L.; Trujillo Pérez-Lanzac, Marianasolicitud de patente
openAccessPyrolysis-gas chromatograpgy-mass spectrometry of soil humic fractions. I.pdf.jpgnov-1977Pyrolysis-gass chromatography-mass spectrometry of soil humic fractions: I. The low boiling point compoundsMartín Martínez, Francisco; Sáiz-Jiménez, Cesáreo CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessPyrolisis-gas chromatograpgy-mass spectrometry of soil humic fractions. II. The high boiling point compounds.pdf.jpg1979Pyrolysis-gass chromatography-mass spectrometry of soil humic fractions: II. The high boiling point compoundsMartín Martínez, Francisco; Sáiz-Jiménez, Cesáreo CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccess1045.pdf.jpg30-dic-1994Recomendaciones para la aplicación de algunos métodos analíticos incluidos en el reglamento CEE 2568/91 relativo a las características de los aceites de oliva y de orujo de olivaLeón Camacho, Manuel CSIC ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Reduction of oil bitterness by heating of olive (Olea europaea) fruitsGarcía Martos, José M. CSIC ORCID ; Yousfi, Khaled CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Olmo, Manuel CSIC ORCID; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Relationships between oxidative stability, triacylglycerol composition, and antioxidant content in olive oil matricesMateos, Raquel CSIC ORCID ; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Simultaneous determination of long-chain aliphatic aldehydes and waxes in olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999The determination of stigmastadienes in vegetable oils (Technical Report)Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Cert, Arturo CSIC; Dieffenbacher, A.artículo