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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2014 | A high-performance direct transmethylation method for total fatty acids assessment in biological and foodstuff samples | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC | artículo |
openAccess | | 2021 | A phospholipid-enriched chia oil with potential health benefits | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2016 | Addition of milk fat globule membrane as an ingredient of infant formulas for resembling the polar lipids of human milk | Claumarchirant, Lorena; Cilla, Antonio; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Lagarda, María Jesús | artículo |
closedAccess | | 2016 | Antiproliferative activity of buttermilk lipid fractions isolated using food grade and non-food grade solvents on human cancer cell lines | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Monteiro, Karin M.; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Antiproliferative activity of buttermilk, milk fat globule membrane and isolated lipid fractions on ten human cancer cell lines | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Antiproliferative activityon human cancer cellsof phospho- sphingolipids from buttermilk isolated with food grade procedures | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Monteiro, Karin M.; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Carvalho, João Ernesto de; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Appraisal of the suitability of two-stage extraction process by combining compressed fluid technologies of polar lipid fractions from chia seed | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Assessing the effect of the functional dairy products through the changes in potential health biomarkers | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Rodríguez, Juan M. | comunicación de congreso |
openAccess | | 2010 | Avances en la investigación de la alimentación funcional | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Jara, Federico | libro |
closedAccess | | 2014 | Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteos | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Buttermilk and krill oil phospholipids improve hippocampal insulin resistance and synaptic signaling in aged rats | Tomé-Carneiro, Joao CSIC ORCID; Crespo, M. Carmen; Burgos-Ramos, Emma; Tomas-Zapico, Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Venero, César CSIC ORCID; Pereda-Pérez, Inmaculada; Baliyan, Shishir; Valencia, Azucena; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Dávalos Herrera, Alberto; Visioli, Francesco | artículo |
openAccess | | 2014 | Capítulo 4. Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Caracterización y funcionalidad de los fosfo- y esfingolípidos de la membrana del glóbulo graso lácteo para su aplicación como ingredientes bioactivos en derivados lácteos funcionales | Castro-Gómez, Pilar CSIC | tesis doctoral |
openAccess | | 2016 | Comparación de los procesos verdes PLE y SFE para la extracción del aceite de semilla de chía | Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Comparative clean extraction methods to obtain oil from the wild almond Amygdalus scoparia | Balvardi, Mohammad; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | Comparative study of pomegranate and jacaranda seeds as functional components for the conjugated linolenic acid enrichment of yogurt | Nieuwenhove, Carina P. Van; Moyano, Andrea; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Sáez, Gabriel; Zárate, Gabriela; Luna Pizarro, Patricia | artículo |
openAccess | | 2020 | Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolates | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Comprehensive study of the lipid classes of krill oil by fractionation and identification of triacylglycerols, diacylglycerols, and phospholipid molecular species by sing UPLC/QToF-MS | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Compuestos lipídicos bioactivos en fórmulas infantiles vs. leche materna. Estudio comparativo | Claumarchirant, Lorena; Lagarda, María Jesús; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Barberá, Reyes | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Desarrollo de una línea base para la potencial generación de productos lácteos diferenciados y potocolos de producción de leche y derivados de alto valor nutricional | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC | revista |