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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2015 | Development of pressurized extraction processes for oil recovery from wild almond (Amygdalus scoparia) | Balvardi, Mohammad; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Effect of processing of cow milk by high pressures under conditions up to 900MPa on the composition of neutral, polar lipids and fatty acids | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Felipe, Xavier; Noriega, L.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Estudio comparativo de tres métodos de metilación para la determinación de los ácidos grasos de lípidos lácteos | García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Fatty acid, phospholipids and health: targeted lipidomic assays in animals, cells and humans | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Grasa láctea: una fuente natural de compuestos bioactivos | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Impact of management system and lactation stage on fatty acid composition of camel milk | Chamekh, Latifa; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Khorchani, Touhami; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Hammadi, Mohamed; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Yahyaoui, Mohamed Habib | artículo |
| | 10-mar-2017 | In-depth lipidomic analysis of molecular species of triacylglycerides, diacylglycerides, glycerophospholipids, and sphingolipids of buttermilk by GC-MS/FID, HPLC-ELSD, and UPLC-QToF-MS | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | |
openAccess | | 2016 | Insectos comestibles como fuente de lípidos bioactivos potencialmente saludables | Santurino-Fontecha, Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Molina, Juan; Sierra, Pablo; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Lipidomic characterization of the milk fat globule membrane polar lipids | Montero, Olimpio CSIC ORCID CVN ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC | capítulo de libro |
openAccess | | 2014 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Lípidos bioactivos en productos lácteos | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villar-Tajadura, M. Antonia CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2016 | Los insectos como complemento nutricional de la dieta: fuente de lípidos potencialmente bioactivos | Santurino-Fontecha, Cristina; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Milk fat components with potential anticancer activity—a review | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Pimentel, Lígia L.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Obtención de un extracto de aceite de chía enriquecido en fosfolípidos con potenciales beneficios para la salud | Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Oil from the wild almond Amygdalus scoparia obtained by green processes. Comparative lipidomic profiling | Balvardi, Mohammad; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Rezaei, K.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Optimization of thermocalcic aggregation procedure for buttermilk polar lipid concentration | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Salvá-Rodríguez, Alejandro; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2019 | Production of omega 3-rich oils from underutilized chia seeds. Comparison between supercritical fluid and pressurized liquid extraction methods | Villanueva-Bermejo, David CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Fornari, Tiziana CSIC ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Relevance of dietary glycerophospholipids and sphingolipids to human health | Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Visioli, Francesco; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Skim milk fortified with buttermilk affects the plasma phospholipid and fatty acid composition in healthy subjects | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; López-Cediel, O.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Total milk fat extraction and quantification of polar and neutral lipids of cow, goat, and ewe milk by using a pressurized liquid system and chromatographic techniques | Castro-Gómez, Pilar CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Romero, J.; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |