English   español  

Navegación por Autor Cantos Villar, Emma

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 17 a 25 de 25 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess10-sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A.artículo
closedAccess9-abr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess31-ago-2001Postharvest Induction Modeling Method Using UV Irradiation Pulses for Obtaining Resveratrol-Enriched Table Grapes: A New “Functional” Fruit?Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccess24-sep-2002Postharvest Stilbene-Enrichment of Red and White Table Grape Varieties Using UV-C Irradiation PulsesCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess24-ene-2003Postharvest UV-C-Irradiated Grapes as a Potential Source for Producing Stilbene-Enriched Red WinesCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fernández, M. José; Oliva, José; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccess10-feb-2001Synthesis of the Antioxidant Hydroxytyrosol Using Tyrosinase as BiocatalystEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.artículo
openAccess2177465_B1.pdf.jpg1-abr-2005Tratamiento postcosecha de frutas y hortalizas mediante pulsos de irradiación ultravioletaTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Cantos Villar, Emmapatente
closedAccess30-ago-2002Varietal Differences among the Polyphenol Profiles of Seven Table Grape Cultivars Studied by LC−DAD−MS−MSCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo