English   español  

Navegación por Autor Cadahía, Estrella

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 25 a 44 de 78 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-may-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
closedAccessoficial.pdf.jpgene-2020Leaf ecophysiological and metabolic response in Quercus pyrenaica Willd seedlings to moderate drought under enriched CO2 atmosphereAranda García, Ismael; Cadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígidaartículo
closedAccess2017Leaf metabolic response to water deficit in Pinus pinaster Ait. relies upon ontogeny and genotypeFernández De Simón, María Brígida; Sanz, Miriam; Cervera, María Teresa; Pinto, Ernani; Aranda García, Ismael; Cadahía, Estrellaartículo
closedAccess1996Low molecular weight phenolic compounds in Spanish oak woodsFernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Conde, Elvira; García-Vallejo, M. C.artículo
closedAccess1999Low molecular weight phenols in cork stoppersPeña-Neira, Alvaro; Hernández, T.; García-Vallejo, M. C.; Cadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígida; Suarez, J. A.artículo
closedAccess1997Low molecular weight polyphenols in cork of Quercus suberConde, Elvira; Cadahía, Estrella; García-Vallejo, M. C.; Fernández De Simón, María Brígida; González-Adrados, J. R.artículo
closedAccess1997Low molecular weight polyphenols in leaves of Eucalyptus camaldulensis, E. globulus and E. rudisConde, Elvira; Cadahía, Estrella; García-Vallejo, M. C.artículo
closedAccess1999Low molecular-weight phenolic compounds in natural and agglomerated cork stoppersPeña-Neira, Alvaro; Bartolomé, B.; Cadahía, Estrella; Hernández, T.; García-Vallejo, M. C.; González-Adrados, J. R.; Suárez-Lepe, J. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Marcadores polifenólicos no antociánicos en vinos envejecidos en barricas y con productos alternativos de madera de acacia (Robinia pseudoacacia)Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSICpóster de congreso
closedAccess2018Metabolic response to elevated CO2 levels in Pinus pinaster Aiton needles in an ontogenetic and genotypic-dependent wayFernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Aranda García, Ismaelartículo
closedAccess2010Micro-oxygenation strategy depends on origin and size of oak chips or staves during accelerated red wine agingdel Alamo-Sanza, Maria; Nevares, Ignacio; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrellaartículo
closedAccess2015Non-targeted metabolomic profile of Fagus sylvatica L. leaves using liquid chromatography with mass spectrometry and gas chromatography with mass spectrometryCadahía, Estrella; Fernández De Simón, María Brígida; Aranda García, Ismael; Sanz, Miriam; Sánchez-Gómez, D.; Pinto, Ernaniartículo
closedAccess2014Nontargeted GC-MS approach for volatile profile of toasting in cherry, chestnut, false acacia, and ash woodFernández De Simón, María Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.artículo
closedAccess2014Oak extract application to grapevines as a plant biostimulant to increase wine polyphenolsPardo-García, A. I.; Martínez Gil, Ana CSIC ORCID ; Cadahía, Estrella; Pardo, Francisco; Alonso, Gonzalo L.; Salinas, M. Rosarioartículo
closedAccess1992Optimization of TLC for research on the flavonoids in wood and bark of species of the genus Eucalyptus L'HéritierConde, Elvira; Cadahía, Estrella; García-Vallejo, M. C.artículo
closedAccess2016Organ-specific metabolic responses to drought in Pinus pinaster Aitde Miguel, Marina; Guevara, M Ángeles; Sánchez-Gómez, D.; de María, Nuria; Díaz, Luis Miguel CSIC; Mancha, José Antonio; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrella; Desai, N.; Aranda García, Ismael; Cervera, María Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ene-2019Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperageMartínez-Gil, A. M.; Cadahía, Estrella; Fernández de Simón, Brígida; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Nevares, Ignacio; del Alamo-Sanza, Mariaartículo
closedAccess2012Phenolic compounds and sensorial characterization of wines aged with alternative to barrel products made of Spanish oak wood (Quercus pyrenaica Willd.)Gallego, Laureano CSIC ORCID; del Alamo-Sanza, Maria; Nevares, Ignacio; Fernández, José A.; Fernández De Simón, María Brígida; Cadahía, Estrellaartículo
closedAccess2003Phenolic compounds in a Spanish red wine aged in barrels made of Spanish, French and American oak woodFernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Cadahía, Estrella; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, I.artículo
closedAccess2010Phenolic compounds in cherry (Prunus avium) heartwood with a view to their use in cooperageSanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, E.; Muñoz, Angel Mª.; Fernández De Simón, María Brígida; Hernández, T.; Estrella, I.artículo