English   español  

Navegación por Autor Cámara, Montaña

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOFGarcía-Herrera, Patricia; Pérez Rodríguez, María L.; Aguilera-Delgado, Teresa; Labari-Reyes, M. J.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Cámara, Montaña; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccesscaffeasses.pdf.jpg2022Caffeine, D-glucuronolactone and taurine content in energy drinks: Exposure and risk assessmentRubio, Carmen CSIC ORCID; Cámara, Montaña; Giner, Rosa María; González-Muñoz, María José; López-García, Esther; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Bethencourt, Elenaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María de Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María de Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).García Herrera, Patricia; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Sánchez-Mata, María de Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluation of the antioxidant potential of mixed fruit-based beverages: a new insight on the Folin-Ciocalteu methodLópez-Froilán, Rebeca; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Cámara, Montaña; Pérez-Rodríguez, María L.artículo
openAccess8-feb-2022Extrusion Cooking Effect on Carbohydrate Fraction in Novel Gluten-Free Flours Based on Chickpea and RiceCiudad-Mulero, María; Vega, Erika N.; García-Herrera, Patricia; Pedrosa, M. M.; Arribas, Claudia; Berrios, José De J.; Cámara, Montaña; Fernández-Ruiz, Virginia; Morales, Patriciaartículo
openAccessnutrients-11-01533.pdf.jpg5-jul-2019Lack of a synergistic Effect on cardiometabolic and redox markers in a dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls in postmenopausal womenEstévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Can-Cauich, Cesar Abraham; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; San Román, Ricardo; Cámara, Montaña; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessWild_arbutus.pdf.jpg2014Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacityRuiz-Rodríguez, B. M.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Mata, María de Cortes; Fernández-Ruiz, Virginia; Cámara, Montaña; Tardío, Javierartículo