English   español  

Navegación por Autor Bravo, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 136 a 155 de 194 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Nitroderivatives of olive oil phenols protect HepG2 cells against oxidative stressSarriá, Beatriz CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Gallardo, Elena; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweedsCofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Larrea, María Teresa CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Nutritional and other health properties of olive pomace oilMateos, Raquel CSIC ORCID ; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Nutritional evaluation of carbohydrates in the Spanish diet: Non-starch polysaccharides and in vitro starch digestibility of breads and breakfast productsBravo, Laura CSIC ORCID; Englyst, Hans; Hudson, Geoffreyartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Oligofructanos y gomasRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessOlive Oil.pdf.jpg2011Olive oil hydroxytyrosol reduces toxicity evoked by acrylamide in human Caco-2 cells by preventing oxidative stressRodríguez Ramiro, I. CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCIDartículo
openAccessolivevolunteer.pdf.jpg2023Olive pomace oil can improve blood lipid profile: a randomized, blind, crossover, controlled clinical trial in healthy and at-risk volunteersGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessolivehuman.pdf.jpg2022Olive pomace oil versus high oleic sunflower oil and sunflower oil: A comparative study in healthy and cardiovascular risk humansGonzález-Rámila, Susana CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; García-Cordero, Joaquín CSIC; Seguido, Miguel A. CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDartículo
openAccess2019Olive Pomace oil: an unforgotten source of vitamin EGonzález-Rámila, Susana CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; García-Cordero, Joaquín CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Pharmacokinetics of caffeine and its metabolites in plasma and urine after consuming a soluble green/roasted coffee blend by healthy subjectsMartínez López, Sara CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Baeza, Gema CSIC; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Phloroglucinol: Antioxidant properties and effects on cellular oxidative markers in human HepG2 cell lineQuéguineur, B.; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessPáginas de COMUNICACIONES_A_CONGRESOS304789[1].pdf.jpg2010Phlorotannin rich extract of Ascophyllum nodosum and Himanthalia elongata, direct and protective effects on cellular oxidative markers in human hepatoma HepG2Quéguineur, B.; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessbeverage.pdf.jpg2017Polyphenol content, in vitro bioaccesibility and antioxidant capacity of widely consumed beveragesBaeza, Gema CSIC; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Polyphenols: chemistry, dietary sources, metabolism and nutritional significanceBravo, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Polyphenols: Chemistry, dietary sources, metabolism, and nutritional significanceBravo, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessMATERIALES313833[1].pdf.jpg2010Posibles beneficios del consumo de café verde en saludBravo, Laura CSIC ORCID; Sarriá, Beatriz CSIC ORCID; Gómez Juaristi, Miren CSIC; Martínez López, Sara CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Possible common properties of dietary fibre constituents and polyphenolsBravo, Laura CSIC ORCID; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Preparation and antioxidant activity of tyrosyl and homovanillyl ethersMadrona, Andrés CSIC ORCID; Pereira-Caro, Gema; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Espartero, José L.artículo
openAccessprevendisea.pdf.jpg2019Preventive effects of coffee against cardiovascular diseasesBravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Sarriá, Beatriz CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessProcyanidin B2 and a cocoa.pdf.jpg2011Procyanidin B2 and a cocoa polyphenolic extract inhibit acrylamide-induced apoptosis in human Caco-2 cells by preventing oxidative stress and activation of JNK pathwayRodríguez Ramiro, I. CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID artículo