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Navegación por Autor Bordons, Albert
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 13-ago-2019 | Editorial: New Trends in Table Olive Fermentation | Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | New Trends in Table Olive Fermentation | Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | abr-2019 | The Expansion of Inosine at the Wobble Position of tRNAs, and Its Role in the Evolution of Proteomes | Rafels-Ybern, Àlbert; Gabriel Torres, Andrian; Camacho, Noelia; Herencia-Ropero, Andrea; Roura Frigolé, Helena; Wulff, Thomas F.; Raboteg, Marina; Bordons, Albert; Grau-Bové, Xavier CSIC ORCID; Ruiz-Trillo, Iñaki CSIC ORCID ; Ribas de Pouplana, Lluís | artículo |
openAccess | | 2016 | Transcriptomic and proteomic analysis of Oenococcus oeni adaptation to wine stress conditions | Margalef-Català, Mar; Araque, Isabel; Bordons, Albert; Reguant, Cristina; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID | artículo |