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Navegación por Autor Bermejo-Prada, Ana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessTECNOLOGÍAS_DE_CONSERVACIÓN_TRANSFORMACIÓN Y.pdf.jpg2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of hyperbaric storage at room temperature on color degradation of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccesseffehyperstraw.pdf.jpg2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on the volatile profile of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; Vega, Estela CSIC; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessHYPERBARIC _STORAGE.pdf.jpg2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Bermejo-Prada, Ana CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Hyperbaric storage at room temperature: Effect of pressure level and storage time on the natural microbiota of strawberry juiceBermejo-Prada, Ana CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Industrial viability of the hyperbaric method to store perishable foods at room temperatureBermejo-Prada, Ana CSIC; Colmant, Alexandra; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengèreartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Kinetics of thermal and high-pressure inactivation of avocado polygalacturonaseBermejo-Prada, Ana CSIC; Buggenhout, S. van; Otero, Laura CSIC ORCID; Houben, K.; Loey, A. van; Hendrickx, Marc E.artículo