English   español  

Navegación por Autor Bastida, Sara

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 25 a 36 de 36 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levelsBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmenartículo
openAccessMajor diet-drug interactions affecting.pdf.jpg2010Major diet-drug interactions affecting the kinetic characteristics and hypolipidaemic properties of statinsVaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Muniz, F. J. S.; Redondo, S. J.; Oliván, P. P.; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Metabolic syndrome prevalence and its association with the body mass index in university students | Prevalencia de síndrome metabólico y su asociación con el índice de masa corporal en universitariosGonzález Deschamps, E.; Palmeros Exsome, C.; Villanueva Sánchez, J.; Torres Flores, B.; Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweedsCofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Larrea, María Teresa CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Olive oil-fried sardine consumption increases fat, cholesterol and bile acid excretions and accelerates the normalization of the lipoprotein profile and peroxidation in hypercholesterolaemic ratsBastida, Sara; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Olive oil-fried sardines in the prevention of dietary hypercholesterolemia in rats. Effects on some serum lipids and cell-damage marker enzymesSánchez-Muniz, F. J.; Cava, Fernando; Viejo, Jesús M.; Bastida, Sara; Higón, Enrique; Marcos, Ascensión CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Production variations of nutritional composition of commercial meat productsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Selected trace elements and minerals in cord blood: association with lipids and lipoproteins at birthBastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Veldhuizen, M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessSimilitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos.pdf.jpg2010Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo
openAccessJAmCollNutr_2012_Olmedilla-Alonso.pdf.jpg2012The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphismsSánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles CSIC ORCID; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, Juanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The consumption of reduced fat-pork products decreased body fat and TNFα in volunteers at increased cardiovascular risk. A preliminary studyCelada, Paloma; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J.póster de congreso
openAccessUtilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media.pdf.jpg2008Usefulness and controversial issues of middle-chain fatty acids consumption on lipid-protein metabolism and obesity | Utilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media sobre el metabolismo lipoproteico y obesidadSáyago-Ayerdi, S. G.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Schultz-Moreira, A.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo