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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2010 | Differences in metal and metalloid content in the hair of normo-and hypertensive postmenopausal women | González-Muñoz, M. José; Sánchez-Muniz, F. J.; Ródenas, S.; Sevillano, M. I.; Larrea, María Teresa CSIC ; Bastida, Sara | artículo |
closedAccess | | 2008 | Do not use the Friedewald formula to calculate LDL-cholesterol in hypercholesterolaemic rats | Sánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara | artículo |
openAccess | | 2011 | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascular | Gómez Juaristi, Miren CSIC; González-Torres, L.; Bravo, Laura CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Effect of heating and frying on oil and food fatty acids | Sánchez-Muniz, F. J.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaks | Librelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2011 | Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factors | Vázquez-Velasco, M.; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Lucas, Ricardo CSIC; Gómez-Martínez, Sonia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2016 | Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular risk | Celada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitro | Moreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juana | artículo |
openAccess | | 2017 | Frying performance of two virgin oils from Cornicabra olives with different ripeness indices | Olivero-David, Raúl; Mena, C.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Jiménez, M. A.; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Bastida, Sara; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato frying | Olivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2010 | Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascular | Toxqui, Laura CSIC ORCID; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levels | Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmen | artículo |
openAccess | | 2010 | Major diet-drug interactions affecting the kinetic characteristics and hypolipidaemic properties of statins | Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Muniz, F. J. S.; Redondo, S. J.; Oliván, P. P.; Higueras, F. J.; Bastida, Sara | artículo |
closedAccess | | 2007 | Metabolic syndrome prevalence and its association with the body mass index in university students | Prevalencia de síndrome metabólico y su asociación con el índice de masa corporal en universitarios | González Deschamps, E.; Palmeros Exsome, C.; Villanueva Sánchez, J.; Torres Flores, B.; Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweeds | Cofrades, Susana CSIC ORCID; López López, Inés CSIC; Bravo, Laura CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara; Larrea, María Teresa CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Olive oil-fried sardine consumption increases fat, cholesterol and bile acid excretions and accelerates the normalization of the lipoprotein profile and peroxidation in hypercholesterolaemic rats | Bastida, Sara; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | 1996 | Olive oil-fried sardines in the prevention of dietary hypercholesterolemia in rats. Effects on some serum lipids and cell-damage marker enzymes | Sánchez-Muniz, F. J.; Cava, Fernando; Viejo, Jesús M.; Bastida, Sara; Higón, Enrique; Marcos, Ascensión CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Production variations of nutritional composition of commercial meat products | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Bastida, Sara | artículo |
closedAccess | | 2000 | Selected trace elements and minerals in cord blood: association with lipids and lipoproteins at birth | Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Veldhuizen, M.; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | 2010 | Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3 | Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Higueras, F. J.; Bastida, Sara | artículo |