English   español  

Browsing by Author Bastida, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant activity of Carob fruit extracts in cooked pork meat systems during chilled and frozen storageBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero, R.; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Beneficial effects of chocolate on cardiovascular health | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Vaquero, M. Pilar  ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccess3-Apr-2009Carob Fruit Polyphenols Reduce Tocopherol Loss, Triacylglycerol Polymerization and Oxidation in Heated Sunflower OilZulim Botega, Daniele; Bastida, Sara; Marmesat, Susana ; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oilLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Serrano, A.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés ; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, C. ; Bravo, Laura ; Larrea, M. Teresa; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccessEfectosBeneficiosos.pdf.jpg2011Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessEffects of hydroxytyrosol-enriched.pdf.jpg2011Effect of hidroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz, L. E. ; Lucas, Ricardo ; Gómez Martínez, Sonia ; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effect of long frozen storage on the formation of triglyceride alteration compounds of pan-fried functional restructured beef steaksLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Zulim Botega, Daniele; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessEffect of heat treatment and dough formulation.pdf.jpg2011Effects of hydroxytyrosol-enriched sunflower oil consumption on CVD risk factorsVázquez-Velasco, M.; Díaz, L. E. ; Lucas, Ricardo ; Gómez Martínez, Sonia ; Bastida, Sara; Marcos, Ascensión ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio; Rupérez Antón, Pilar  ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, JuanaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Influence of Picual olive ripening on virgin olive oil alteration and stability during potato fryingOlivero-David, Raúl; Mena, C.; Pérez Jiménez, M. A.; Sastre, B.; Bastida, Sara; Márquez Ruiz, Gloria ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessDeficienciaySobrecargadeHierro.pdf.jpg2010Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascularToxqui, Laura ; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar  Artículo
openAccessMajor diet-drug interactions affecting.pdf.jpg2010Major diet-drug interactions affecting the kinetic characteristics and hypolipidaemic properties of statinsVaquero, M. Pilar  ; Vaquero, M. Pilar  ; Muniz, F.J.S.; Redondo, S.J.; Oliván, P.P.; Higueras, F.J.; Bastida, SaraArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweedsCofrades, Susana ; López López, Inés ; Bravo, Laura ; Ruiz-Capillas, C. ; Bastida, Sara; Larrea, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Production variations of nutritional composition of commercial meat productsJiménez Colmenero, Francisco ; Pintado, T. ; Ruiz-Capillas, C. ; Bastida, SaraArtículo
openAccessSimilitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos.pdf.jpg2010Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar  ; Higueras, F. J.; Bastida, SaraArtículo
openAccessJAmCollNutr_2012_Olmedilla-Alonso.pdf.jpg2012The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphismsSánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles ; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, JuanaArtículo
openAccessUtilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media.pdf.jpg2008Usefulness and controversial issues of middle-chain fatty acids consumption on lipid-protein metabolism and obesity | Utilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media sobre el metabolismo lipoproteico y obesidadSáyago-Ayerdi, S. G.; Vaquero, M. Pilar  ; Vaquero, M. Pilar  ; Schultz-Moreira, A.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo