English   español  

Browsing by Author Bastida, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 31 of 31 < previous 
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessDeficienciaySobrecargadeHierro.pdf.jpg2010Iron deficiency and overload. Implications in oxidative stress and cardiovascular health | Deficiencia y sobrecarga de hierro; implicaciones en el estado oxidativo y la salud cardiovascularToxqui, Laura ; De Piero, A.; Courtois, V.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Vaquero, M. Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Lipid and lipoprotein concentrations at age 4. Association with neonatal and parental levelsBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Cuena, Rafael; Aragonés, Ángel; Bravo, Carmenartículo
openAccessMajor diet-drug interactions affecting.pdf.jpg2010Major diet-drug interactions affecting the kinetic characteristics and hypolipidaemic properties of statinsVaquero, M. Pilar  ; Vaquero, M. Pilar  ; Muniz, F.J.S.; Redondo, S.J.; Oliván, P.P.; Higueras, F.J.; Bastida, Saraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Metabolic syndrome prevalence and its association with the body mass index in university students | Prevalencia de síndrome metabólico y su asociación con el índice de masa corporal en universitariosGonzález Deschamps, E.; Palmeros Exsome, C.; Villanueva Sánchez, J.; Torres Flores, B.; Bastida, Sara; Vaquero, M. Pilar  ; Vaquero, M. Pilar  ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Nutritional and antioxidant properties of different brown and red Spanish edible seaweedsCofrades, Susana ; López López, Inés ; Bravo, Laura ; Ruiz-Capillas, C. ; Bastida, Sara; Larrea, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Olive oil-fried sardine consumption increases fat, cholesterol and bile acid excretions and accelerates the normalization of the lipoprotein profile and peroxidation in hypercholesterolaemic ratsBastida, Sara; Viejo, J. M.; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Production variations of nutritional composition of commercial meat productsJiménez Colmenero, Francisco ; Pintado, T. ; Ruiz-Capillas, C. ; Bastida, Saraartículo
openAccessSimilitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos.pdf.jpg2010Similarities, differences and agonisms of pleiotropic effects of statins and omega-3 fatty acids | Similitudes, diferencias y agonismos en los efectos pleiotrópicos de las estatinas y los ácidos grasos omega-3Villalobos, M. E.; Sánchez-Muniz, F. J.; Acín, M. T.; Vaquero, M. Pilar  ; Higueras, F. J.; Bastida, Saraartículo
openAccessJAmCollNutr_2012_Olmedilla-Alonso.pdf.jpg2012The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphismsSánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles ; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, Juanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The consumption of reduced fat-pork products decreased body fat and TNFα in volunteers at increased cardiovascular risk. A preliminary studyCelada, Paloma; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Muniz, F. J.póster de congreso
openAccessUtilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media.pdf.jpg2008Usefulness and controversial issues of middle-chain fatty acids consumption on lipid-protein metabolism and obesity | Utilidad y controversias del consumo de ácidos grasos de cadena media sobre el metabolismo lipoproteico y obesidadSáyago-Ayerdi, S. G.; Vaquero, M. Pilar  ; Vaquero, M. Pilar  ; Schultz-Moreira, A.; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.artículo