English   español  

Navegación por Autor Bada Gancedo, Juan Carlos

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 17 a 23 de 23 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Manufacture of Spanish hard cheeses from CO2-treated milkRuas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Delgado Hervás, Teresa CSIC; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
openAccess621.pdf.jpg30-dic-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccess994.pdf.jpg30-jun-1994Physical refining of edible oils using nitrogen as stripping gas. Process optimizationGraciani Constante, Enrique CSIC; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Rodríguez Berbel, Francisco CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessES2143425B1.pdf.jpg1-may-2000Procedimiento de conservación de leche cruda refrigerada con CO2 y posterior desgasificaciónBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID patente
openAccessES2272181B1.pdf.jpg1-abr-2008Procedimiento de eliminación de los alcoholes grasos productores de ceras acoplado a desodorización neutralizante en la refinación física de los aceites comestiblesBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Graciani Constante, Enrique CSIC; Prieto González, María Manuelapatente
openAccessexopolysaccharides_Salazar.pdf.jpgsep-2009Production of exopolysaccharides by Lactobacillus and Bifidobacterium strains of human origin, and metabolic activity of the producing bacteria in milkSalazar, Nuria CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Leal, J.A. CSIC; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID artículo
openAccessSeasonal.pdf.jpg30-jun-2004Seasonal and regional influences on the fatty acid composition of cow’s milk fat from Asturias. SpainAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Braña, Juan; Bada Gancedo, Juan Carlos CSICartículo