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Navegación por Autor Alcántara, David

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closedAccess11-abr-2008Supramolecular Self-Assembled Arrangements of Maltose GlyconanoparticlesFuss, Martina CSIC ORCID; Luna, Mónica CSIC ORCID; Alcántara, David CSIC; Martínez de la Fuente, Jesús; Penadés, Soledad CSIC; Briones Fernández-Pola, Fernando CSICartículo
openAccessc3dt50676b.pdf.jpg2013Surface modified Eu:GdVO4 nanocrystals for optical and MRI imagingNúñez, Nuria O. CSIC ORCID; Rivera, Sara; Alcántara, David CSIC; De la Fuente, Jesús M.; García-Sevillano, J.; Ocaña, Manuel CSIC ORCIDartículo
closedAccess4-jun-2010Surface-Active Properties of Lipophilic Antioxidants Tyrosol and Hydroxytyrosol Fatty Acid Esters: A Potential Explanation for the Nonlinear Hypothesis of the Antioxidant Activity in Oil-in-Water EmulsionsLucas, Ricardo CSIC; Comelles, Francesc CSIC ORCID; Alcántara, David CSIC; Maldonado, Olivia S.; Curcuroze, Melanie; Parra Juez, José Luis CSIC; Morales, Juan Carlos CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Synthesis and properties of multifunctional tetragonal Eu:GdPO4 nanocubes for optical and magnetic resonance imaging applicationsRodríguez-Liviano, S. CSIC; Becerro, Ana Isabel CSIC ORCID; Alcántara, David CSIC; Grazú, Valeria CSIC ORCID; De la Fuente, Jesús M.; Ocaña, Manuel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Synthesis of novel resveratrol and hydroxytirosol derivatives: evaluation as food antioxidantsAlcántara, David CSIC; Morales, Juan C.; Medina, Isabel CSIC ORCID comunicación de congreso