English   español  

Navegación por Autor Aceituno Medina, Marysol

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFood Research Int-2013-Aceituno.pdf.jpg2013Development and characterization of food-grade electrospun fibers from amaranth protein and pullulan blendsAceituno Medina, Marysol; Mendoza, Sandra; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCID; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID artículo
openAccessFood Hydrocolloids-2013-Aceituno.pdf.jpg2013Development of novel ultrathin structures based in amaranth (Amaranthus hypochondriacus) protein isolate through electrospinningAceituno Medina, Marysol; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Mendoza, Sandra; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessJ Functional Foods-2015-Aceituno.pdf.jpg2015Improved antioxidant capacity of quercetin and ferulic acid during in-vitro digestion through encapsulation within food-grade electrospun fibersAceituno Medina, Marysol; Mendoza, Sandra; Rodríguez, Beatriz A.; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCID; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID artículo
openAccessWO2013060913A1.pdf.jpg2-may-2013Micro-, submicro- and nano-structures containing amaranth proteinLópez-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCID; Aceituno Medina, Marysol; Mendoza Díaz, Sandrapatente
openAccessES2402612A1.pdf.jpg7-may-2013Micro-submicro y nanoestructuras basadas en proteína de amarantoLópez-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCID; Aceituno Medina, Marysol; Mendoza Díaz, Sandrasolicitud de patente
openAccessAceituno-Medina_LWT_2015.pdf.jpg3-mar-2015Photoprotection of folic acid upon encapsulation in food-grade amaranth (Amaranthus hypochondriacus L.) protein isolate – Pullulan electrospun fibersAceituno Medina, Marysol; Mendoza, Sandra; Lagarón Cabello, José María CSIC ORCID; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID artículo