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Navegación por Autor Álvarez Acero, Inmaculada

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessphenolicgrape.pdf.jpg2019Phenolic metabolites in plasma and thigh meat of chickens supplemented with grape byproductsMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; López-Andrés, Patricia CSIC; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Brenes, Agustín CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Arija, Ignacio ; Rey, A.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phytoestrogen metabolism by lactic acid bacteria: Enterolignan production by Lactobacillus salivarius and Lactobacillus gasseri strainsBravo, Daniel; Peirotén, Ángela; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Polyphenol content of the petals of the Narcea rose cultivated in the mountains of Asturias (northern Spain)Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Gago, Pilar; Boso, Susana; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccesspolyphespain.pdf.jpg2021Polyphenol content of the petals of the ‘Rosa Narcea’ cultivated in the mountains of Asturias (northern Spain)Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Gago, Pilar; Boso, Susana; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessproductstrain.pdf.jpg2020Production of flavonoid and lignan aglycones from flaxseed and soy extracts by Bifidobacterium strainsPeirotén, Ángela; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
openAccessART42 Peirot-n_et_al-2020 ACCESO ABIERTO.pdf.jpg2020Production of O-desmethylangolensin, tetrahydrodaidzein, 6’-hydroxy-O-desmethylangolensin and 2-(4-hydroxyphenyl)-propionic acid in fermented soy beverage by lactic acid bacteria and Bifidobacterium strainsPeirotén, Ángela; Gaya Sicilia, María Pilar ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Production of the bioactive isoflavone O-desmethylangolensin by Enterococcus faecium INIA P553 with high efficiencyGaya Sicilia, María Pilar ; Peirotén, Ángela; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Medina, Margarita; Landete, José María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Regular Consumption of an Antioxidant-rich Juice Improves Oxidative Status and Causes Metabolome Changes in Healthy AdultsDíaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Trisaccharides isomers, galactinol and osmotic imbalance associated with CO2 stress in strawberriesBlanch Rojo, María CSIC ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID artículo