English   español  

Navegación por Autor rp13358

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 67 a 86 de 103 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCastañedaC_WetlCong-Hue_P2_2014.pdf.jpgsep-2014Lipid signature responsive of the biogeochemical functionality of hydric soils in Gallocanta Lake, SpainRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Castañeda del Álamo, Carmen CSIC ORCID ; Almendros Martín, Gonzalo CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Álvaro-Fuentes, Jorge CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-may-2016Measurement for fire damage level in foliar biomass using pyrolysis compound specific hydrogen isotopic analysis (¿D Py-CSIA)Almendros Martín, Gonzalo CSIC ORCID ; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Rosa Arranz, José M. de la; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccessfoods-10-00346-1.pdf.jpg2021Microwave Assisted Extraction of Bioactive Carbohydrates from Different Morphological Parts of Alfalfa (Medicago sativa L.)Solarte,Daniela Alejandra; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Chito-Trujillo, Diana M.; Rada-Mendoza, Maite; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
openAccess4. Valorization of legume by-products.pdf.jpg2020Microwave assisted extraction of inositols for the valorization of legume by-productsZuluaga, A. M.; Mena-García, Adal CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, Diana M.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-12-04355-v2.pdf.jpgdic-2023Natural Deep Eutectic Solvents for Solubility and Selective Fractionation of Bioactive Low Molecular Weight CarbohydratesJiménez-Amezcua, I.; López Martínez, M. I.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
openAccess5. Solarte_XVIIIcongreso2019.pdf.jpg6-nov-2019Obtención de inositoles y carbohidratos de bajo peso molecular a partir de alfalfa (Medicago sativa L.) por medio de una extracción convencional y asistida por microondasSolarte-Sarasty, A. D.; Rada-Mendoza, Maite; Chito-Trujillo, Diana M.; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Obtention and characterization of glycosylated derivatives of low molecular weight chitosan through amide formationRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID póster de congreso
openAccessObtention of prebiotics.pdf.jpg2012Obtention of prebiotics oligosaccharides derived from lactulose using Kluyveromyces marxianus crude cell extractsCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Padilla, Beatriz CSIC; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Manzanares, Paloma CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Optimisation of a biotechnological procedure for selective fractionation of bioactive inositols in edible legume extractsRuiz Aceituno, Laura CSIC ORCID ; Rodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Optimisation of pressurised liquid extraction for the determination of monosaccharides and polyalcohols in woods used in wine agingAlañón, María Elena; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Coello, M. Soledadartículo
openAccess4. Rivas_G.cambogia_IMSSMS2019.pdf.jpg8-oct-2019Optimization of a SPME GC-MS method for authentication of Garcinia cambogia supplementsRivas, S.; Mena, A.; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID actas de congreso
openAccess10. Optimization of a MAE extraction of bioactives.pdf.jpg8-oct-2019Optimization of microwave assisted extraction of bioactive carbohydrates from alfalfaMartín-Ortiz, Andrea CSIC; Solarte-Sarasty, A. D.; Rada-Mendoza, Maite; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessGarcia Sarrio et al Optimization SECyTA Castellon 2015.pdf.jpgoct-2015Optimization of microwave assisted extraction of Mentha sp. bioactivesGarcía-Sarrió, María Jesús CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPresence monodigalactoligosacharideUHT.pdf.jpg2012Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy productsRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2021Probióticos y prebióticosMartín-Ortiz, Andrea CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessproductionisomerization.pdf.jpg2015Production of lactulose oligosaccharides by isomerisation of transgalactosylated cheese whey permeate obtained by β-galactosidases from dairy KluyveromycesPadilla, Beatriz CSIC; Frau, Florencia; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Belloch, Carmela CSIC ORCID; Manzanares, Paloma CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Production of prebiotic oligosaccharides and antihypertensive peptides by Kluyveromyces from dairy originManzanares, Paloma CSIC ORCID; Padilla, Beatriz CSIC; García Tejedor, Aurora CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Salom, Juan B.; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Belloch, Carmela CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessIntegr Food Nutr Metab, 2018.pdf.jpg2018Production of xylo-oligosaccharides (XOS) by controlled hydrolysis of xylan using immobilized xylanase from Aspergillus niger with improved propertiesAragon, Caio C.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Monti, Rubens; Guisán, José Manuel CSIC ORCID ; Mateo González, César CSIC ORCID CVNartículo
openAccessProduction of xylo.pdf.jpg2013Production of xylo-oligosaccharides by immobilized-stabilized derivatives of endo-xylanase from Streptomyces halstediiAragon, Caio C.; Mateo González, César CSIC ORCID CVN; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Fernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Sevillano, Laura CSIC; Díaz, Margarita CSIC ORCID; Monti, Rubens; Santamaría, Ramón I. CSIC ORCID; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo