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openAccessRecoveryaromaticaglycones.pdf.jpg2014Recovery of aromatic aglycones from grape pomace winemaking by-products by using liquid-liquid and pressurized-liquid extractionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Recovery of aromatic aglycones from winemaking by-productsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recuperación de aromas varietales a partir de precursores glicosilados de orujos procedentes del procesado de la uva mediante CO2 supercríticoMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Recupero degli agliconi aromatici dai sottoprodotti della vinificazioneMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessneofobiaconsum.pdf.jpg2022Relación entre la neofobia al vino y el comportamiento del consumidorCriado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Arroyo, T.; Cabellos, Juan Mariano; Palacios, Ainhoa; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessrelaconsumvino.pdf.jpg2022Relación entre las diferencias en la composición de la saliva asociadas a factores biológicos con la percepción del aroma, la aceptabilidad y la respuesta emocional del consumidor de vinoCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of oral mucosa on aroma release and aroma persistence after wine intakeEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessplntarumbacteria.pdf.jpg2016Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma releaseIorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Selection and technological properties of Lactobacillus plantarum malolactic starters able to release wine odorant aglycones from grape glycosidic aroma precursorsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Specificity of human salivary esterase by carboxylic esters and its inhibition by wine flavonoidsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessspecificondition.pdf.jpg2021Specificity of saliva esterases by wine carboxylic esters and inhibition by wine phenolic compounds under simulated oral conditionsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2023Supplementary Materials for Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster statusVelázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID dataset
openAccessunderstacondit.pdf.jpg2020Understanding human salivary esterase activity and its variation under wine consumption conditionPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessunderconsum.pdf.jpg2022Understanding if differences in salivary flow rate and total protein content triggered by biological factors (sex and age) affect aroma perception and the hedonic and emotional response of wine consumersCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Chaya, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessunderlikin.pdf.jpg2021Understanding the effect of saliva composition depending on gender and age on wine aroma perception: oral aroma release, dynamics of sensory perception and consumer preference and likingCriado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Understanding the molecular basis of aroma persistence using real-time mass spectrometryMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Canon, Franciscapítulo de libro
openAccessFood Chemunderpost.pdf.jpg2018Understanding the release and metabolism of aroma compounds using micro-volume saliva samples by ex vivo approachesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Feron, Gilles; Brulé, Marine; Canon, Francisartículo
openAccessUnderstanding the role of saliva.pdf.jpg2014Understanding the role of saliva in aroma release from wine by using static and dynamic headspace conditionsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Feron, Gilles; Guichard, Elisabeth; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2011Volatile and sensory characterization of Xarel.lo white winesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Puig-Pujol, Anna; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Wine matrix composition affects temporal aroma release as measured by proton transfer reaction - time-of-flight - mass spectrometryMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Guichard, Elisabeth; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Feron, Gilles; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo