English   español  

Navegación por Autor rp13343

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 38 a 57 de 65 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmainconsumpti.pdf.jpg2018Main effects of human saliva on flavour perception and the potential contribution to food consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Feron, Gilles; Canon, Francisartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Optimization of a HS-SPME-GC-MS procedure for beer volatile profiling using response surface methodology: Application to follow aroma stability of beers under different storage conditionsRodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessoralmetabol.pdf.jpg2021Oral enzymatic detoxification system: Insights obtainedfrom proteome analysis to understand its potential impacton aroma metabolizationSchwartz, Mathieu; Neiers, Fabrice; Charles, Jean-Philippe; Heydel, Jean-Marie; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Feron, Gilles; Canon, Francisartículo
openAccess2020Oral persistence of esters is affected by wine matrix compositionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessoralmethod.pdf.jpg2021Oral release behavior of wine aroma compounds by using in-mouth headspace sorptive extraction (HSSE) methodPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Papel de la mucosa oral en la retención y liberación de compuestos del aroma del vino durante el consumoRocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscompuestos aromáticos varietales.pdf.jpg2015Producción de compuestos aromáticos varietales por cepas de bacterias lácticas autóctonas a partir de un extracto de precursores glicosilados de uva blancaTesta, Bruno; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Lombardi, Silvia Jane; Iorizzo, Massimo; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessRecoveryaromaticaglycones.pdf.jpg2014Recovery of aromatic aglycones from grape pomace winemaking by-products by using liquid-liquid and pressurized-liquid extractionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Recovery of aromatic aglycones from winemaking by-productsMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Recuperación de aromas varietales a partir de precursores glicosilados de orujos procedentes del procesado de la uva mediante CO2 supercríticoMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Recupero degli agliconi aromatici dai sottoprodotti della vinificazioneMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessneofobiaconsum.pdf.jpg2022Relación entre la neofobia al vino y el comportamiento del consumidorCriado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Fernández-Ruiz, Virginia; Arroyo, T.; Cabellos, Juan Mariano; Palacios, Ainhoa; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID póster de congreso
openAccessrelaconsumvino.pdf.jpg2022Relación entre las diferencias en la composición de la saliva asociadas a factores biológicos con la percepción del aroma, la aceptabilidad y la respuesta emocional del consumidor de vinoCriado, Celia CSIC ORCID; Chaya, Carolina; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Mora, María; Fernández-Ruiz, Virginia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Role of oral mucosa on aroma release and aroma persistence after wine intakeEsteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessplntarumbacteria.pdf.jpg2016Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma releaseIorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Selection and technological properties of Lactobacillus plantarum malolactic starters able to release wine odorant aglycones from grape glycosidic aroma precursorsMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Testa, Bruno; Iorizzo, Massimo; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Specificity of human salivary esterase by carboxylic esters and its inhibition by wine flavonoidsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessspecificondition.pdf.jpg2021Specificity of saliva esterases by wine carboxylic esters and inhibition by wine phenolic compounds under simulated oral conditionsPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2023Supplementary Materials for Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster statusVelázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID dataset
openAccessunderstacondit.pdf.jpg2020Understanding human salivary esterase activity and its variation under wine consumption conditionPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo