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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessSalmon_gelatin_lignin_film-CSIC.pdf.jpg2011Lessening of high-pressure-induced changes in Atlantic salmon muscle by the combined use of a fish gelatin-lignin filmOjagh, S. M.; Núñez-Flores, R. CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccess2023Lipid nutritional value and bioaccessibility of novel ready-to-eat seafood products with encapsulated bioactivesSapatinha, Maria; Afonso, Cláudia M.; Cardoso, Carlos L.; Pires, Carla; Mendes, Rogério; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Bandarra, Narcisa M.artículo
openAccess2034921_A6.pdf.jpg1-abr-1993Mejoras introducidas en la patente de invención 8901508 por: "Procedimiento de fabricación de un producto análogo a la angula y producto así obtenido"Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Montero García, Pilar CSIC ORCID patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Melanosis inhibition and 4-hexylresorcinol residual levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) following various treatmentsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Zamorano, J. P.; Alique, Rafael CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessMelanosis_inhibition.pdf.jpg2005Melanosis inhibition and SO2 residual levels in shrimps (Parapenaeus longirostris) after different sulfite-based treatmentsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; LLamas, A; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012032203A1.pdf.jpg15-mar-2012Method for obtaining a food coating for inhibiting chemical processing contaminantsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccess2023Microbiología del pescado y mariscosLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Microcapsules containing astaxanthin from shrimp waste as potential food coloring and functional ingredient: Characterization, stability, and bioaccessibilityMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCIDartículo
openAccessPUB4.pdf.jpgmay-2000Microstructural behaviour and gelling characteristics of myosystem protein gels interacting with hydrocolloidsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Hurtado, José L.; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessmincemuli.pdf.jpg2001Mince gels with hydrocolloids and salts: composition/function relationships and discrimination of functionality by mulitvariate analysisMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
openAccessModels_help_poster_2021.png.jpg2021Models help us design the production of fish-based ready-to-eat productsRodríguez-Moimenta, Artai; Pérez García, Selene; Henriques, David CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID ; Balsa-Canto, Eva CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Morphological and physical changes during heating of pressurized common octopus muscle up to cooking temperatureHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
openAccessEFFOST17peli.pdf.jpg2017Multifunctional edible films from a green marine originGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Muscle protein solubility of some cephalopods (pota and octopus) during frozen storageMoral, Antonio; Morales, Javier; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nanoencapsulation of an active peptidic fraction from sea bream scales collagenMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Da Silva, I. M.; Boelter, J. F.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Brandelli, Adrianoartículo
openAccessobtenproten.pdf.jpg2012Obtención de proteínas funcionales a partir de residuos de la industria procesadora de crustáceosMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessoninproce.pdf.jpg2017On the integral valorization of shrimp by-products: development of chitosan edible films incorporated with functional compounds from chitin demineralization processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessOxidationgelation.pdf.jpg2005Oxidation stability of muscle with quercetin and rosemary during thermal and high-pressure gelationMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Oxidative stability, volatile components and polycyclic aromatic hydrocarbons of cold-smoked sardine (Sardina pilchardus) and dolphinfish (Coryphaena hippurus)Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Sopelana, P.; Guillen, M. D.artículo
openAccessoysterpre.pdf.jpg2000Oyster preservation by high-pressure treatmentLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo