Mostrando resultados 53 a 72 de 102
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2016 | La aparición de la agroindustria en el Marco del Jerez y su contexto científico | Girón, Álvaro CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | La cepa probiótica humana L. Casei DN114 reduce la adherencia de C. jejuni LP1 a células epiteliales Caco-2 | Mingo, Elisa CSIC; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 12-mar-2012 | Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378 | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 14-dic-2009 | Method for obtaining wines made from the Albariño grape variety (and others) with a high aromatic content, using and ecotypic yeast | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; León Romero, Angela María CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 2008 | Método molecular para la detección de bacterias productoras de aminas | Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
openAccess | | sep-2008 | Método molecular para la detección de bacterias productoras de aminas biógenas en alimentos | Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Marcobal, Ángela CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 16-nov-2002 | Micro-organism of the Saccharomyces cerevisae species, CECT strain 1684, for use in raising foam in Cava wines and other sparkling wines. | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barcenilla Moraleda, José María CSIC; Polo Sánchez, Carmen | patente |
openAccess | | 31-oct-2017 | La microbiología de los naturalistas del Museo Nacional de Ciencias Naturales | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | trabajo de divulgación |
closedAccess | | 2005 | Microbiología del vino | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID | libro |
openAccess | | 2011 | Microbiología y cultura científica para discapacitados intelectuales | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2012 | Microbiología y cultura científica para la tercera edad: visitas guiadas a empresas alimentarias | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 16-feb-2002 | Microorganismo de la especie lactobacillus casei cepa LY 6 y su uso | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | patente |
closedAccess | | 2012 | Modulation of the selectivity of immobilized lipases by chemical and physical modifications: Release of omega-3 fatty acids from fish oil | Fernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Betancor, Lorena; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Palomo, José Miguel; Guisán, José Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2007 | Molecular cloning and functional characterization of a histidine decarboxylase from Staphylococcus capitis | Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Molecular Wine Microbiology | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID | libro |
openAccess | | oct-2004 | Morphological Changes in Autolytic Wine Yeast during Aging in Two Model Systems | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2008 | Morphological Changes in Saccharomyces cerevisiae during the Second Fermentation of Sparkling Wines | González García, Ramón CSIC ORCID ; Vian, A.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2009 | Multi locus sequence typing of oenological Saccharomyces cerevisiae strains | Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Gómez, Alicia; Robles, Virginia CSIC; Rodríguez, Patricia; Cebollero, Eduardo; Tabera, Laura CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-nov-2004 | Nuevas levaduras vínicas autolíticas termosensibles “Saccharomyces cerevisiae” y su método de obtención | González García, Ramón CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 1-ago-2007 | Obtención de etanol en condiciones de alta presión osmótica mediante Schizosaccharomyces pombe (CECT 12775) | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID | patente |