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openAccessGYA_2019_V70_e330.pdf.jpg24-jul-2019Characterization of different ozonized sunflower oils II. Triacylglycerol condensation and physical propertiesLedea-Lozano, O. E.; Fernández-García, L. A.; Gil-Ibarra, D.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_JAOCS 2018_V95_P1139.pdf.jpgsep-2018Characterization of Sunflower Stearin‐Based Confectionary Fats in Bulk and in Compound CoatingsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Chong, Peng Siong; Máñez, Ángel; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
openAccessGrasasAceites_2017_V68_e211.pdf.jpgjun-2017Chemical characterization and thermal properties of kernel oils from Tunisian peach and nectarine varieties of Prunus persicaChamli, D.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Bouali, I.; Jouhri, S.; Boukhchina, S.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID artículo
closedAccess4-may-2011Dry fractionation and crystallization kinetics of high-oleic high-stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-sep-2015Dry Fractionation of Iberian Pork Lard as a valuable Source of 1,3-dioleoyl-2-palmitoylglycerol (OPO).Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_FoodChemistry_2015_V172_P710.pdf.jpg2015Effect of solvents on the fractionation of high oleic-high stearic sunflower oilBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
openAccessGYA_2016_V67_e149.pdf.jpg2016Effect of the distribution of saturated fatty acids in the melting and crystallization profiles of high-oleic high-stearic oilsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
openAccessES2568607T3.pdf.jpg3-may-2016Grasa de girasol de punto de fusión elevado para confiteríaSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID traducción de patente
openAccessWO2011048169A1.pdf.jpg28-abr-2011High melting point sunflower fat for confectionarySalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessocl_20_V28_P35.pdf.jpg2021High stearic sunflower oil: Latest advances and applicationsSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo de revisión
openAccessUS2021007364A1.pdf.jpg14-ene-2021New high stearic oilseed stearin fat and process for its preparationPiispa, E.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hornyak, L.; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessEP3758498A0.pdf.jpg6-ene-2021New high stearic oilseed stearin fat and process for its preparationPiispa, E.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hornyak, L.; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessWO2019166598A1.pdf.jpg6-sep-2019New high stearic oilseed stearin fat and process for its preparationPiispa, E.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hornyak, L.; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessCA3088067A1.pdf.jpg6-sep-2019Nouvelle graisse de stearine oleagineuse a teneur elevee en acide stearique et son procede de preparationPiispa, E.; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hornyak, L.; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-oct-2019Processing of High Oleic-High Stearic Sunflower Oil: Achievements and Challenges.Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Verdellet, P.; Piispa, E.; Hornyak, L.; Zand, I.; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID actas de congreso
closedAccess15-ene-2011Production of stearate-rich butters by solvent fractionation of high stearic-high oleic sunflower oilSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-ago-2013Studies of isothermal crystallisation kinetics of sunflower hard stearin-based confectionery fatsBootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Hartel, Richard W.; Levin, Madeline; Martínez-Blanes, José M. CSIC ORCID; Real, Concepción CSIC ORCID; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Salas, Joaquín J. CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2023_V184_115042.pdf.jpg15-jul-2023The effect of enzymatic interesterification on the high oleic-high stearic sunflower oil fractionation and the physico-chemical properties of stearinsSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Piispa, Eija; Hornyák, László; Venegas-Calerón, Mónica CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessfpls-13-842260.pdf.jpg2022The Evolution of Cytogenetic Traits in Cuscuta (Convolvulaceae), the Genus With the Most Diverse Chromosomes in AngiospermsIbiapino, Amalia; García, Miguel Angel ; Amorim, Bruno; Baez, Mariana; Costea, Mihai; Stefanović, Saša; Pedrosa-Harand, Andreaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Tropical vegetable fats and butters: properties and new alternativesSalas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Bootello García, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID artículo