English   español  

Navegación por Autor rp11986

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 11 a 30 de 35 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessWO2021180996A1.pdf.jpg16-sep-2021Method for obtaining a phenolic extract from aleorujo (semi-solid olive oil byproduct)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccessWO2023037027A1.pdf.jpg16-mar-2023Method for obtaining a phenolic extract from alpeorujo (olive oil by-product)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Orozco Poncela, Alejandro; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Carmona Moreno, Inmaculada CSIC; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccess2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccess15-abr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernandoartículo
openAccessPostP_2021_JFST_V58_P552.pdf.jpg23-jun-2020Phenolic compounds from virgin olive oil obtained by natural deep eutectic solvent (NADES): effect of the extraction and recovery conditionsRodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgjun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-may-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luispatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccessES2935844A1.pdf.jpg10-mar-2023Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Orozco Poncela, Alejandro; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Carmona Moreno, Inmaculada CSIC; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccessES2927301B2.pdf.jpg3-nov-2022Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarpatente
openAccessES2935844B2.pdf.jpg10-mar-2023Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Orozco Poncela, Alejandro; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Carmona Moreno, Inmaculada CSIC; Aguirre Jiménez, Itziarpatente
openAccessES2927301R2.pdf.jpg3-nov-2022Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccessWO2021180996A9_Fenolico.pdf.jpg16-sep-2021Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M.; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarcorrigenda
openAccessES2927301A2_Fenolico.pdf.jpg3-nov-2022Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M.; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccess2325296_B1.pdf.jpg7-jun-2010Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenidoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccess2014Properties of lignin, cellulose, and hemicelluloses isolated from olive cake and olive stones: Binding of water, oil, bile acids, and glucoseRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessClinicalNut_2023_V42_P1389.pdf.jpgago-2023Rich oleocanthal and oleacein extra virgin olive oil and inflammatory and antioxidant status in people with obesity and prediabetes. The APRIL study: A randomised, controlled crossover studyRuiz-García, Ignacio; Ortíz-Flores, Rodolfo; Badía, Rocío; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; García-Fernández, María; Lara, Estrella; Martín-Montañez, Elisa; García-Serrano, Sara; Valdés, Sergio; Gonzalo, Montserrat; Tapia-Guerrero, María-José; Fernández-García, José-Carlos; Sánchez-García, Alicia CSIC ORCID; Muñoz-Cobos, Francisca; Calderón-Cid, Miguel; El-Bekay, Rajaa; Covas, María-Isabel; Rojo-Martínez, Gemma; Olveira, Gabriel; Romero-Zerbo, Silvana-Yanina; Bermúdez-Silva, Francisco-Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo