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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2008Enrichment of pomace olive oil in triterpenic acids during storage of "Alpeorujo" olive pasteGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Extraction of phenolic compounds from virgin olive oil by deep eutectic solvents (DESs)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-10-00202-v3.pdf.jpg30-ene-2021From Green Technology to Functional Olive Oils: Assessing the Best Combination of Olive Tree-Related Extracts with Complementary BioactivitiesHernáez, Álvaro; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Covas, María Isabel; Blanchart, Gemma; Torre, Rafael de la; Carrasco-Pancorbo, Alegría; Mesa, María Dolores; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Castañer, Olga; Fitó, Montserratartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-ene-2022From Low-Quality Olive Oils to Valuable Bioactive Compounds: Obtaining Oleacein and Oleocanthal from Olive Oils Intended for RefiningRodríguez-Juan, Elisa CSIC; Martínez Román, Fernando CSIC ; Sánchez-García, Alicia CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V219_P339.pdf.jpg2017Influence of pH on the antioxidant phenols solubilised from hydrothermally treated olive oil by-product (alperujo)Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-sep-2002Influence of thermal treatments simulating cooking processes on the polyphenol content in virgin olive oilBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Isolation and characterization of a secoiridoid derivative from two-phase olive waste (alperujo)Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Martos, Sergio; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, José María; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessWO2021180996A1.pdf.jpg16-sep-2021Method for obtaining a phenolic extract from aleorujo (semi-solid olive oil byproduct)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccessWO2023037027A1.pdf.jpg16-mar-2023Method for obtaining a phenolic extract from alpeorujo (olive oil by-product)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Orozco Poncela, Alejandro; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Carmona Moreno, Inmaculada CSIC; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente
openAccess2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccess15-abr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernandoartículo
openAccessPostP_2021_JFST_V58_P552.pdf.jpg23-jun-2020Phenolic compounds from virgin olive oil obtained by natural deep eutectic solvent (NADES): effect of the extraction and recovery conditionsRodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V79_P416.pdf.jpgjun-2017Phenolic extracts obtained from thermally treated secondary varieties of dates: Antimicrobial and antioxidant propertiesMrabet, Abdessalem; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Sindic, Marianne; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-may-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luispatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccessES2935844B2.pdf.jpg10-mar-2023Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Orozco Poncela, Alejandro; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Carmona Moreno, Inmaculada CSIC; Aguirre Jiménez, Itziarpatente
openAccessES2927301B2.pdf.jpg3-nov-2022Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarpatente
openAccessWO2021180996A9_Fenolico.pdf.jpg16-sep-2021Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M.; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarcorrigenda
openAccessES2927301A2_Fenolico.pdf.jpg3-nov-2022Procedimiento para la obtención de un extracto fenólico procedente de alpeorujoGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M.; García-Borrego, María; Orozco Poncela, Alejandro; Aguirre Jiménez, Itziarsolicitud de patente