English   español  

Navegación por Autor rp11985

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 55 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessHeliyon_2023_V9_e22608.pdf.jpgdic-2023Evaluation of different nitrogen sources on growth and fermentation performance for enhancing ethanol production by wine yeastsRojo, María Cecilia; Talia, Paola Mónica; Lerena, María Cecilia; Ponsone, María Lorena; Gonzalez, Magalí Lucía; Becerra, Lucía Maribel; Mercado, Laura Analía; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Combina, Marianaartículo
closedAccess27-may-2011Exploring the yeast biodiversity of green table olive industrial fermentations for technological applicationsBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb_2014_V5_467.pdf.jpg2014Fortification of table olive packing with the potential probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessStandardsGenSci_2017_12_70_Genome.pdf.jpg2-dic-2017Genome overview of eight Candida boidinii strains isolated from human activities and wild environmentsCamiolo, Salvatore; Porru, Cinzia; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Porceddu, Andrea; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2021Genotypic and phenotypic diversity among Lactobacillus plantarum and Lactobacillus pentosus isolated from industrial scale cucumber fermentationsPérez-Díaz, Ilenys M.; Johanningsmeier, Suzanne D.; Anekella, Kartheek; Pagán-Medina, Christian G.; Méndez-Sandoval, Lesley; Arellano, Consuelo; Price, Robert; Daughtry, Katheryne V.; Borges, Michelle; Bream, Chloe; Connelly, Lauren; Dieck, Susan E.; Levi, Meredith T.; McMurtrie, Erin K.; Smith Jr., Rickey E.; Theora, Jeannette C.; Wendland, Paige; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodMicrobiol_V69_P33.pdf.jpgfeb-2018Genotyping, identification and multifunctional features of yeasts associated to Bosana naturally black table olive fermentationsPorru, Cinzia; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Zara, Giacomo; Budroni, Marilena; Mannazzu, Ilaria; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2022_V158_113157.pdf.jpg15-mar-2022Growth response of Saccharomyces cerevisiae strains to stressors associated to the vine cycleValero, Eva; Chimeno, Selva Valeria; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Rojo, María Cecilia; Paolinelli, Marcos; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Combina, Mariana; Mercado, Laura Analíaartículo
closedAccess16-abr-2012Growth/no growth interfaces of table olive related yeasts for natamycin, citric acid and sodium chlorideArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccess14-oct-2009Influence of ripe table olive processing on oil characteristics and composition as determined by chemometricsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessdic-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
foods-08-00280.pdf.jpg24-jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID 
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2015Lactobacillus pentosus and Pichia membranifaciens, the dominant species in biofilms from natural green olives Gordal varietyRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_LWTFoodSciTechnol_V79_P252.pdf.jpg2016Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de MálagaRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2010Lipolytic activity of the yeast species associated with the fermentation/storage phase of ripe olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessJFoodSci_2023_LP309 a new strain.pdf.jpg23-oct-2023LP309 a new strain of Lactiplantibacillus pentosus that improves the lactic fermentation of Spanish-style table olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Valero Díaz, Antonio; Vives-Lara, E.; Marín, Ana; Ramírez, Eva CSIC ORCID artículo
openAccessMetagenomic_study.pdf.jpg5-dic-2016Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaborationBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID póster de congreso
openAccessFront. Microbiol_8_2209.pdf.jpg8-nov-2017Microbiological and Physicochemical Changes in Natural Green Heat-Shocked Aloreña de Málaga Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz-Bellido, Miguel Á.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-10-01182-v2.pdf.jpg24-may-2021Multi-Statistical Approach for the Study of Volatile Compounds of Industrial Spoiled Manzanilla Spanish-Style Table Olive FermentationsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo