English   español  

Navegación por Autor rp11941

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 23  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-may-2020Accomplished High-Resolution Metabolomic and Molecular Studies Identify New Carotenoid Biosynthetic Reactions in CyanobacteriaManzoni Maroneze, Mariana; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Queiroz Zepka, Leila; Jacob-Lopes, Eduardo; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2022_V164_113628.pdf.jpg2022Antimicrobial effects of treated olive mill waste on foodborne pathogensCaballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Reinhard, Claudio; Nyström, Laura; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biodiversidad microbiana en fermentaciones de aceitunas verdes de mesa al estilo "Español"Lucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessCarotenoid_.pdf.jpg10-ene-2010Carotenoid production in Lactobacillus plantarumGarrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessCoculture enhances.pdf.jpgmay-2010Coculture with specific bacteria enhances survival of Lactobacillus plantarum NC8, an autoinducer-regulated bacteriocin producer, in olive fermentationsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessPlantaracin_operons.pdf.jpg10-mar-2010Distribution of the plantaricin operons and co-culture inducibility among Lactobacillus plantarum strains isolated from olive fermentationsMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID póster de congreso
openAccessC901.pdf.jpgjul-2009Enterocin C, a Class IIb Bacteriocin Produced by E. faecalis C901, a Strain Isolated from Human ColostrumMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Jiménez, Esther; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Rodríguez, Juan M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2014Enterococcus olivae sp. nov., isolated from Spanish-style green-olive fermentationsLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo
openAccess2019Fresh extra virgin olive oil, with or without veilCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Int_J_Food_Mic_2014_V190_P72.pdf.jpg2014Genetic diversity and dynamics of bacterial and yeast strains associated to Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companiesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessL_pentosus_IG1_genome.pdf.jpg2011Genome Sequence of Lactobacillus pentosus IG1, a Strain Isolated from Spanish-Style Green Olive FermentationsMaldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Lucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-mar-2020Información y diversidad en el aceite de olivaCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID revista divulgativa
openAccess15-may-2019Interacciones entre acidez y estado coloidal en el aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostprint_Food_Mic_2014_V42_P154.pdf.jpg2014Microbial diversity and dynamics of Spanish-style green table-olive fermentations in large manufacturing companies through culture-dependent techniquesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
openAccessprocesses-11-02724.pdf.jpg12-sep-2023Microbial Population Dynamics during Unstable Operation of a Semicontinuous Anaerobic Digester Fed with a Mild-Treated Olive Mill Solid WasteCubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Ramiro-García, Javier CSIC ORCID; Trujillo-Reyes, Ángeles CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID artículo
openAccessJFoodSci_2023_V88_4059.pdf.jpgoct-2023Modeling the antimicrobial effects of olive mill waste extract, rich in hydroxytyrosol, on the growth of lactic acid bacteria using response surface methodologyCaballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Reinhard, Claudio; Nyström, Laura; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; López-García, Elio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccesspEF1_.pdf.jpgmar-2007Molecular analysis of the 21-kb bacteriocin-encoding plasmid pEF1 from Enterococcus faecium 6T1aRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessWO2010142828A1.pdf.jpg16-dic-2010Novel strain of lactobacillus plantarum for the production of carotenoidsRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID solicitud de patente
openAccess2351134_A1.pdf.jpg1-feb-2011Nueva cepa de Lactobacilus plantarum para la producción de carotenoidesRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, J. CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Propionibacterium olivae sp. nov. and Propionibacterium damnosum sp. nov., Isolated from spoiled packaged Spanish-style green olivesLucena-Padrós, Helena CSIC ORCID; González Grau, Juan Miguel CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSICartículo