English   español  

Navegación por Autor rp11928

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 92 a 111 de 115 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessGYA_2020_V71_e387.pdf.jpg3-nov-2020Physicochemical characterization and oxidative stability of microencapsulated edible sacha inchi seed oil by spray dryingLandoni, L.; Alarcón, R.; Vilca, L.; Chasquibol, N.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Polar compounds determination in frying fats and oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessnov-2010Prediction of quality of intact olives by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessES2772803A1.pdf.jpg8-jul-2020Procedimiento para el aislamiento de la fracción insaponificable de aceites o grasas mediante extracción líquida soportadaPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC solicitud de patente
openAccessPyropheophytin_Gomez_Art2020.pdf.jpg2020Pyropheophytin a in Soft Deodorized Olive OilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Alassi, Mahmoud; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessJFoodQuality_2018_ID7878439.pdf.jpg2018Quality of Lipid Fractions in Deep-Fried Foods from Street Vendors in ChileFlores, M.; Meyer, L.; Orellana, S.; Saravia, C.; Galdames, C.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-sep-1992Quantitation of oxidative monomers and dimers from monoacid sucrose octaestersRíos Martín, José Julián CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-may-1992Refining of edible oils: A comparative study of steam and nitrogen as stripping gasRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Relationships between oxidative stability, triacylglycerol composition, and antioxidant content in olive oil matricesMateos, Raquel CSIC ORCID ; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessRetinoprotective_Santana_Art2020.pdf.jpg2020Retinoprotective Effect of Wild Olive (Acebuche) Oil-Enriched Diet against Ocular Oxidative Stress Induced by Arterial HypertensionSantana-Garrido, Álvaro CSIC ORCID; Reyes-Goya, Claudia; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; André, Helder; Mate, Alfonso CSIC ORCID; Vázquez, Carmen M. CSIC ORCIDartículo
openAccessPostprint_2016_FoodAdditContA_V33_P391.pdf.jpg29-ene-2016Saturated hydrocarbon content in olive fruits and crude olive pomace oilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Simultaneous determination of long-chain aliphatic aldehydes and waxes in olive oilsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSICartículo
openAccessfoods-10-02019-v3.pdf.jpg27-ago-2021SLE Single-Step Purification and HPLC Isolation Method for Sterols and Triterpenic Dialcohols Analysis from Olive OilLeón Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2012_EJLST_V114_P1417.pdf.jpgdic-2012Specific procedure for analysing steryl glucosides in olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Steryl Glycosides in Foods: an OverviewGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID capítulo de libro
openAccesspp_JGlycobiol_2017_V6-2(Suppl) .pdf.jpg2017Steryl glycosides: The emerging bioactive glycolipids of olive oilGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1988Systematic evaluation of heated fats based on quantitative analytical methodsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_12_434.pdf.jpg17-ene-2023The Mineral Oil Hydrocarbon Paradox in Olive Pomace OilsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Thermal stability and frying performance of genetically modified sunflower seed (Helianthus annuus L.) oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo