Mostrando resultados 21 a 40 de 115
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1994 | Characterization of sucrose polyesters-triacylglycerols mixtures | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
openAccess | | 2-may-2017 | Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
closedAccess | | 3-may-2015 | Chemical Characterization of Monovarietal Avocado Oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-ago-2022 | Chemical Composition and Physico-chemical Parameters of Traditionally Extracted Oil from Argania spinosa Seeds | Lettreuch, S. H.; Saidi, F.; Castellano, José María CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Chemical evaluation and thermal behavior of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) a comparative study with extra virgin olive oil | Flores García, M.; Vergara, C.E.; Forero-Doria, Oscar; Guzman, L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 25-may-2023 | Co-Microencapsulation of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana) Oil with Natural Antioxidants Extracts | Chasquibol, Nancy A.; Gonzales, Billy Francisco; Alarcón, Rafael; Sotelo, Axel; Gallardo, Gabriela; García, Belén; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Combination of adsorption and size-exclusion chromatography for the determination of fatty acid monomers, dimers and polymers | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1992 | Comparison of oxidation of sucrose octaesters and triacylglycerols derived from olive oil | Ríos, José Julián; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia. | Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess | | 2015 | Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varieties | Abdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess | | 14-oct-1987 | Control de calidad en grasas usadas en fritura: Selección de métodos analíticos para la determinación del nivel de alteración | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Salgado, Antonio; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 10-ene-2022 | Daily consumption of wild olive (acebuche) oil reduces blood pressure and ameliorates endothelial dysfunction and vascular remodelling in rats with NG-nitro-L-arginine methyl ester-induced hypertension | Reyes-Goya, Claudia; Santana-Garrido, Álvaro CSIC ORCID; Aguilar-Espejo, Gema; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Mate, Alfonso CSIC ORCID; Vázquez, Carmen M. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 22-jul-2022 | Design of Functional Powdered Beverages Containing Co-Microcapsules of Sacha Inchi P. huayllabambana Oil and Antioxidant Extracts of Camu Camu and Mango Skins | Chasquibol, Nancy A.; Alarcón, Rafael; Gonzales, Billy Francisco; Sotelo, Axel; Landoni, Lourdes; Gallardo, Gabriela; García, Belén; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Determinación cuantitativa de triglicéridos oxidados para la evaluación global del grado de oxidación de los aceites y grasas comestibles | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 30-dic-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Determination of esters of fatty acids with low molecular weight alcohols in olive oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess | | 2016 | Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |